Calculatia Costului de Productie - SC Textor SA

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Calculatia Costului de Productie - SC Textor SA.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 10 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Economie

Extras din document

Scurt istoric:

Firma este o societate comerciala privata pe actiuni, avand o traditie indelungata in domeniul productiei textile.

Fabrica s-a infiintat in anul 1980, cu denumirea de Tesatoria de Matase – Targu Mures, avand ca obiect de activitate producerea de tesaturi cu desene jacquard si ratiera.

Dupa anul 1990, in urma procesului de privatizare, firma devine o societate cu capital integral privat, cu noua denumire de S.C. TEXTOR S.A. , redimensionandu-si capacitatile de productie si administrative in dorinta de a se adapta nevoilor specifice pietei.

Obiectul de activitate :

Societatea are ca principal obiect de activitate producerea de tesaturi cu desene jacquard si ratiera avand destinatia decoratiuni interioare.

Evolutia pietei a impus dezvoltarea activitatii de confectionare a produselor specifice decorarii interioare.

Aceste doua principale activitati bine coordonate, au permis firmei sa cucereasca un important segment de piata.

Tehnologia folosita :

Proiectarea tesaturilor este asistata de un sistem computerizat de ultima generatie, ce permite realizarea unei game variate de desene si contexturi textile intr-un timp scurt.

Calitatea tesaturilor este asigurata de masini moderne de tesut tip Somet de mare productivitate, cu cap jacquard mecanic si ratiera electronica si de masini specifice de finisare ce ofera posibilitatea aplicarii de tratamente specifice tesaturilor ( vopsire , emoliere , ignifugare , antimurdarire, peliculizare, hidrofobizare ).

masina de tesut

Atelierul de confectii este dotat cu o performanta masina de matlasat , oferind o gama diversa de desene , grosimi de matlasare si destinatii.

Fisiere in arhiva (1):

  • Calculatia Costului de Productie - SC Textor SA.doc