Cappucino

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Cappucino.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 6 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Economie

Extras din document

Analiza pietii

Elite Romania si-a inceput activitatea in anul 1995.

Elite, numarul unu in acest moment, pe piata cafelei din Romania, a lansat un nou produs-Elite Cappuccino, exploatand un segment important de piata, care este in urcare si are mare potential: consumatorii de cappuccino.

Conform informatiilor oferite de Institutul de Cercetare de piata GFK, piata de cappuccino este in continua crestere in ultimii doi ani, in 2000 reprezentand 2% din piata totala a cafelei.

Cafeaua instant si cappuccino sunt consumate intr-o proportie mai mare de tineri (sub 30 ani), in timp ce cafeaua naturala este consumata intr-o proportie mai mare de persoane cu peste 30 de ani.Prin comparatie cu celelalte categorii, cappuccino este consumat intr-o proportie mai mare de femei.

Romanii prefera cafeaua naturala.Astfel : 52,34% dintre ei prefera cafeaua naturala, 11,49% prefera sa bea cappuccino, cafeaua instant este consumata de 8,62% , cea decofeinizata de 2,47% iar ciocolata calda de 15,9%.

Elite Cappuccino este o placere pe care nu ti-o poti refuza, disponibila in cinci arome :

- Cappuccino ciocolata ;

- Cappuccino clasic ;

- Cappuccino alune de padure ;

- Cappuccino rom ;

- Cappuccino vanilie.

Misiunea Elite, este de a fi unici, lideri regionali pe piata cafelei si a produselor si serviciilor conexe, cu precadere pe pietile in dezvoltare.

Obiectivul firmei

Elite Cappuccino are ca obiectiv principal cresterea notorietatii, popularitatii si o crestere substantiala a procentelor.

Strategia

Participa la tombola « Dimineti cu senzatii cremoase de cappuccino ! »

Trimite codul unic din interiorul ambalajului prin SMS la numarul 1825 (valabil in retelele Vodafone si Orange, tarif normal de SMS), si poti castiga zilnic 70 de ceasuri Timberland, sau saptamanal, unul din cele 10 Fiat Grande Punto.

Castigatorii vor fi instiintati de catre organizator prin mesaj text SMS de confirmare.

Fisiere in arhiva (1):

  • Cappucino .doc