Cerere de Consultanta

Imagine preview
(9/10 din 2 voturi)

Acest referat descrie Cerere de Consultanta.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 7 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Vichentie Maniov

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca.

Fratele cel mare te iubeste, acest download este gratuit. Yupyy!

Domeniu: Economie

Extras din document

Prezentarea SC HARASHO SRL

SC HARASHO SRL

Sediul:Arad ,str Arad,FN

Tel 0257/887766

Fax 0257/887765

Cod fiscal 1122334

Atribut fiscal Ro

Reg. Com . J02/ 1234/2000

Obiect principal de activitate:taierea si rindeluirea lemnului ,impregnarea lemnului

Societate comerciala cu capital romanesc

Societatea isi desfasoara activitatea in domeniul prelucrarii primare a lemnului si produce elemente semifabricate din foioase pentru mobilier tapitat .

Firma are in prezent 32 de angajati permanenti.

Cheresteaua se obtine prin debitarea bustenilor in cadrul societatii.De asemenea detine utilaje de prelucrare a lemnului constind in circulare ,freze,fierastraie panglica precum si capacitati de uscare proprii.

Activitatea se desfasoara in spatii proprii,activitatea fiind autorizata din punct de vedere legal.

Procesul de productie consta in obtinerea de cherestea prin debitarea bustenilor,uscarea scindurilor si prelucrarea lor ulterioara in elemente semifabricate de diferite lungimi , prelucrate pe 4 fete

Materia prima este obtinuta de la firme de prelucrare a lemnului din judet.

Produsele obtinute ca urmare a procesului tehnologic sunt destinate societatilor producatoare de mobilier tapitat ,atit din judet cit si din judetele limitrofe.

Capacitatea de productie este de 40-50 metri cubi de elemente semifabricate/luna si se lucreaza un schimb de 8 ore/zi, 40 ore /saptamina.

Descrierea problemelor in procesul de productie

Urmare a intrarii tarii noastre in cadrul Uniunii Europene si a deschiderii multor firme in Romania , a deschiderii pietelor fortei de munca pentru muncitorii de diferite niveluri de calificare din Romania,in prezent se observa o lipsa de personal in tot mai multe domenii de activitate .

Din aceasta cauza societatea are o fluctuatie mare de personal, problema care este observata si la alte societati indiferent de domeniul de activitate sau de mediul unde isi desfasoara activitatea

Astfel, pentru a rezolva problema cererii crescinde de produse a clientilor firmei noastre, trebuiesc evidentiate in cadrul procesului de productie atit locurile in care apar gituiri cit si posibilitatile ca prin achizitii de noi utilaje sa se mareasca capacitatea de productie fara a mari semnificativ numarul de angajati.

De asemenea, pot fi facute propuneri in ceea ce priveste fluxul de productie , aprovizionare cu materii prime si de calificare si atragere a personalului.

Cerinte pentru consultant

Diagnosticul preliminar va fi facut in 2-4 zile lucratoare de la data inceperii activitatii de consultanta perioada dupa care se asteapta primele propuneri in ceea ce priveste ameliorarea problemelor.

Conducerea societatii va pune la dispozitie atit documente ce priveste personalul cit si documente financiar contabile si detalii despre normele interne de calitate si randamente de productie, dar care nu vor fi scoase din incinta unitatii.

Discutiile pentru realizarea diagnosticului preliminar se vor purta cu directorul general al societatii , cu care se va stabili si modul in care va fi prezentat personalul delegat de catre consultant catre personalul societatii.

Consultantul va fi prezentat ca o persoana cu abilitati in comunicare,de incredere cu largi cunostinte atit in domeniul productiei cit si in cel de personal

Personalului firmei i se va cere sa poarte discutii fara restrictii cu consultantul, acesta din urma obligindu-se ca acest tip de discutii sa ramina confidentiale.

Dupa efectuarea diagnosticului preliminar ,se va stabili de comun acord personalul de conducere caruia ii vor fi solicitate detalii si pareri despre organigrama, personal si productie, precum si orice alte detalii care duc la rezolvarea problemei supuse spre consultanta. De asemenea ,daca va fi nevoie consultantul poate stabili moduri directe de observare a procesului de productie, de intervievare a personalului de orice nivel.

Fisiere in arhiva (1):

  • Cerere de Consultanta.doc

Alte informatii

Referat la Consultanta in management pentru masterat la Administrarea afacerilor in cadrul UVVG Arad UNIVERSITATEA DE VEST „VASILE GOLDIS” ARAD MASTERAT: ADMINISTRAREA AFACERILOR