Companie Internationala - BMW

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Companie Internationala - BMW.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier ppt de 25 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Nicoleta Bugnar

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Economie

Extras din document

Scurt istoric

Pionieri ai aviatiei, Kerl Rapp şi Gustav Otto, au construit fabrica de motoare şi avioane în perimetrul Oberwiesenfeld, primul aeroport din München. Aceasta linie de producţie urma să formeze nucleul lui Bayerische Motoren Werke – BMW.

Data de 9 martie 1916 a fost declarată data oficială a fondării BMW AG.

Primele realizari

La sfirsitul anilor 30, firma Bayerische Motoren Werke, pe scurt BMW, a devenit unul dintre cei mai prestigiosi producatori de automobile din Germania. In doar zece ani BMW a reusit sa devina dintr-un producator sub licenta de masini mici, obisnuite, intr-un producator de automobile care oferea o variata gama de performante masini sport.- -

Odata cu miracolul economic de la sfirsitul anilor ’50, a inceput sa creasca si numarul potentialilor cumparatori. Timpul masinilor spartane si mici trecuse si lumea cauta masini “adevarate”. Din anii ’60, intra puternic pe piata auto cu noi modele pe care expertii le-au incadrat in “Noua Clasa”.-

- Expansiunea- In anii 1960, BMW si-a dezvoltat o strategie de piata de tip ‘nisa’ având drept scop completarea unei mici lacune ale pietei. Segmentul de piata atacat de BMW a fost spatiul creat între masina de familie pentru masele largi de populatie si masina foarte mare, foarte scumpa pentru oficiali. În prezent, aceasta piata cuprinde un segment clar definit în care gama moderna a produselor BMW de calitate superioara, formata din masini puternice si bine dotate, berline, break, sport si utilitare, se încadreaza perfect si în care fiecare produs aduce o serie de inovatii.

Fisiere in arhiva (1):

  • Companie Internationala - BMW.ppt

Alte informatii

proiect an 3 stiinte ec afaceri internationale, materie managmentul afacerilor inernationale