Comportamentul de Achizitie al Intreprinderilor de pe Piata Organizationala

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Comportamentul de Achizitie al Intreprinderilor de pe Piata Organizationala.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 10 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Economie

Extras din document

CAPITOLUL I

PREZENTAREA ORGANIZATIEI

Grupul MAXAM Corp. (ex. Union Espanola de Explosivos, SA), s-a fondat in anul 1872 de catre Alfred Nobel sub denumirea “Sociedad Anonima Espanola de la Dinamita”, schimbandu-si numele in Union Espanola de Explosivos in 1896.

Astazi, grupul este lider in dezvoltarea, productia si vanzarea explozivilor civili si sistemelor de initiere pentru minerit, cariere si lucrari de infrastructura.

Grupul MAXAM Corp. produce si cartuse de vanatoare, pulberi pentru sport si produse pentru industria de aparare. In plus, grupul este un furnizor cheie de materii prime in sectorul Nitro-Chimic, atat pentru nevoile interne cat si pentru vanzarea catre terti.

Grupul MAXAM Corp. ofera clientilor o serie de tehnologii asociate cu experienta de furnizor de produse de inalta energie.

Gama sa larga de produse si servicii include produse de inalta tehnologie, de maxima siguranta si calitate insotite de cea mai explicita asistenta tehnica, asigurand continua imbunatatire a serviciilor oferite.

Prezenta internationala activa impreuna cu respectul acordat mediului si angajamentul catre cercetare si sponsorizare fac din Maxam Corp. o companie devotata progresului si dezvoltarii societatii si mediului inconjurator.

Grupul MAXAM Corp. detine capacitati de productie in Europa, care pe langa cele din Spania includ: Portugalia, Franta, Italia, Germania, Norvegia, Polonia, Romania,Ungaria si Bulgaria.

In afara Europei, grupul este prezent cu fabrici in: Republica Sudafricana, Angola, Ghana, Mali, Tanzania, Australia, Insulele Mauritius, Kazahstan, Uzbekistan, Rusia,Vietnam, Chile, Brazilia, Puerto Rico, Statele Unite si Bolivia.

In Romania, grupul si-a inceput activitatea in 1994 prin intermediul unei societati comerciale, IRISIMPEX SRL.

In 2003 s-a luat decizia infiintarii SC UEE Rumania SRL, societate in care grupul este unic asociat, detinand 100% din capital, anticipand evolutia dezvoltarii infrastructurii in Europa de Est.

UEE Rumania SRL este oficial inregistrata pe 25.03.2003 si in urmatorii 3 ani devine lider de piata in domeniul materialelor explozive, detinand o cota de 60% din ea.

In 2005, grupul MAXAM a pus bazele capacitatii sale de productie in Romania, formand societatea SPAROMEX SRL, in orasul Victoria, judetul Brasov.

In 3 Aprilie 2007, UEE Rumania S.R.L., si-a luat oficial denumirea MAXAM ROMANIA S.R.L.

DOMENIUL DE ACTIVITATE

MAXAM ROMANIA S.R.L. este producator, importator, distribuitor si exportator de material exploziv de uz civil.

MAXAM ROMANIA S.R.L. este unic producator de explozivi de uz civil in Romania.

Firma MAXAM ROMANIA este unic producator de Riogur, la nivel mondial.

Deasemenea este producatoare de hidrogeluri explozive la nivel national.

MAXAM ROMANIA ofera servicii de impuscari, masuratori si optimizari impuscare (profilometrie laser 2D, masurare viteza detonatie VOD, granulometrie, vibratii seismice, analiza vibratii si nivel de zgomot la trecerea autovehiculelor de transport pe drumuri publice, localitati, etc.)

Fisiere in arhiva (1):

  • Comportamentul de Achizitie al Intreprinderilor de pe Piata Organizationala.doc