Crearea unei companii

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 7 în total
Cuvinte : 1490
Mărime: 28.93KB (arhivat)
Publicat de: Todirișcă A.
Puncte necesare: 5

Cuprins

  1. 1. Scurta prezentare: 3
  2. 2. Cultura organizatiei: 3
  3. 3. Misiunea si viziunea companiei: 4
  4. 4. Obiective: 5
  5. 5. Strategii si modul de functionare al acestora: 5
  6. 6. Codul de etica 6

Extras din referat

1. Scurta prezentare:

T&G S.A. este o companie care activeaza in domeniul telecomunicatiilor, ea a fost fondata la data de 28.01.2020 in Romaniei. Compania s-a bucurat de un adevarat succes chiar dupa prima luna de la aparitia acesteia pe piata, lucru ce ia permis sa se extinda si pe teritoriul Republici Muldova.

2. Cultura organizatiei:

Deoarece cultura implică ipoteze, valori și credințe de bază, ea tinde să fie destul de stabilă în timp. În plus, o dată ce o cultură este bine stabilită, ea poate persista în ciuda fluctuației personalului, asigurând o continuitate socială.

T&G a adoptat o cultura mai putin formală, similara cu cea adoptata de Steve Jobs pentru ‘‘gigantul’’ Apple. Asemenea companieie Apple, T&G doreste sa faca o traditie din faptul că pune un mare accent pe experiența utilizatorilor.

Cultura organizationala a companiei are la bază 9 principii, anume:

1. Comunică-ți visul și pune-l în practică: Misiunile companiei sunt în general, limitate. Visul și cultura organizaționala a companiei trebuie să aibă în gând un bine general și să vizeze extinderea companiei mai departe de interesele financiare. Compania este clară atunci când își exprimă valorile, atât în interiorul companiei, cât și în exterior. Prioritățile personale, valorile și principiile sunt punctul de plecare al culturii organizaționale.

2. Creează organizația cu un țel în minte: Asta include munca exactă care trebuie depusă de start, tot ce este nevoie pentru a creea un avantaj competitiv și o modalitate prin care îți poți pune ideile în practică.

3. Adună-ți echipa rapid: Pentru start-upuri asta înseamnă să știi exact cine te va ajuta, dar și în ce domenii ai nevoie de mână de lucru. Procesul de angajare, este de asemenea, foarte important. Oamenii trebuie aleși cu grijă, oameni capabili pe domeniile de care se vor ocupa.

4. Vino cu inovații: Creează un portofoliu cu toate ideile companiei, care include elementele originale, nu doar îmbunătățiri de produse. De asemenea, cuprinde îmbunătățiri ale modelelor de business, ale serviciile cu clienții și altele.

5. Impune-ți standarde înalte: În fiecare zi comunică aceste standarde celor care cu care lucrezi atunci când îți sunt propuse diverse lucruri. O echipă bună va respecta aceste standarde, iar clienții vor observa acest lucru și vor reacționa în consecință.

6. Antrenează-te continuu: Fiecare interacțiune este un posibil moment în care să înveți ceva. Tot ce trebuie să faci este să profiți de aest lucru. Deviza companiei este: învață din greșelile tale pentru a obține rezultate mai bune mai târziu. Proiectul de educare continuă este un proiect comun al liderilor de succes și al companiilor mari.

7. Pune accentul pe câteva evenimente: Alege câteva evenimente simbolice care vor fi importante pentru echipa ta și pentru acționari companiei tale. Organizeaza ceva amuzant, dar care să aibă și ceva aplicații practice.

8. Gândește ca un câștigător, poartă-te ca atare: Clienții simt cât de motivați sunt angajații unei afaceri imediat după ce văd produsul și cum le este prezentat acesta. Clienții vor să colaboreze cu o companie de succes.

9. Vizualizează-ți țelul: Dacă nu știi ce vrei, nu vei ajunge niciodată acolo. Dacă achipa nu cunoaște țelul ultim al proiectului, atunci nu poți ajunge la țelul final. Steve Jobs a trăit pentru un țel și l-a lasat mai departe în Apple - produse inovative ce oferă experiențe magice.

Cultura organizațională corecta nu necesită o atmosferă de cult, dar cere să te depărtezi de convențiile legate de modul de lucru. Cultura trebuie construită în jurul unor idealuri, să dai voie angajaților să fie creativi, nu doar de a face profit.

Preview document

Crearea unei companii - Pagina 1
Crearea unei companii - Pagina 2
Crearea unei companii - Pagina 3
Crearea unei companii - Pagina 4
Crearea unei companii - Pagina 5
Crearea unei companii - Pagina 6
Crearea unei companii - Pagina 7

Conținut arhivă zip

  • Crearea unei companii.docx

Te-ar putea interesa și

Marketingul Serviciilor Financiar-Bancare

INTRODUCERE Această lucrare are la bază analiza marketingul serviciilor bancare Marketingul serviciilor, ca domeniu distinct al marketingului...

Marketing financiar-bancar - analiza mixului de marketing la Banca Transilvania

Capitolul 1. 1. Mixul de marketing în domeniul bancar Importanta activitatii de marketing este demonstrata în conditiile în care, pe de-o parte...

Pardisurile fiscale și companiile offshore

Introducere Lucrarea cu titlul Paradisurile fiscale și companiile offshore face parte din tema Paradisurile fiscale în care se prezintă aspecte...

Identitatea organizațională - Coca Cola

CONCEPTUL DE IDENTITATE ÎN MARKETING Am ales sa tratez problema imaginii, a construirii unei identitati distincte chiar unice de catre o...

Planul de Marketing pentru Lansarea Hotelului Concorde Lafayette din Paris

PLANUL DE MARKETING PENTRU LANSAREA HOTELULUI CONCORDE LAFAYETTE DIN PARIS 1. EXPUNERE INTRODUCTIVĂ Parisul, sau « Orașul Luminilor », se află în...

Perfecționarea Creditării Inovațiilor la Nivel Transnațional

INTRODUCERE Necesitatea abordării problemei puse în prezenta lucrare a fost impusă de căutarea şi găsirea unor căi şi mecanisme de creare a unei...

Plan de afaceri - firma Sonoizari

1.Descrierea afacerii: Din 2005 DinamicMBM promovează show biz-ul de calitate prin tot ceea ce face.Această firmă este formată dintr-o echipa...

Plan de Marketing Turistic - Hotel Ramada Tour Eiffel

Capitolul 1:Expunere Introductiva Paris este capitala și cel mai mare oraș din Franța. Orașul este tranversat de fluviul Sena, în nordul Franței,...

Ai nevoie de altceva?