Delloite

Imagine preview
(6/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Delloite.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 5 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Rodica, Minciu

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Economie

Extras din document

Numele Deloitte Touche Tohmatsu. Numele internaţional al firmei - Deloitte Touche Tohmatsu - îşi datorează existenţa unor leaderi ai profesiei: William Welch Deloitte - unul dintre părinţii profesiei contabile, şi-a început cariera la 15 ani cand a devenit asistentul Delegatului oficial de la Curtea de faliment din Londra, unde a învăţat această miserie. În 1893 a deschis birouri în SUA, iar DeloitteAs, aşa cum era cunoscut, a început să auditeze o fabrică de săpun şi lumânări în creştere; George Touche - recunoscut pentru flerul, integritatea şi expertiza sa a dus la înfiinţarea George A. Touch & Co. în 1899; Admiral Nobuzo Tohmatsu - În 1967 a devenit preşedinte al Institutului Japonez al contabililor public autorizaţi. Cheia succesului lui Tohmatsu a fost deciza de a trimite numeroşi angajaţi profesionişti şi asociaţi în străinătate, pentru a câştiga experienţă. De la început, acest lucru a însemnat că firma sa era orientată pe plan internaţional, ceea ce s-a reflectat în clienţii săi internaţionali puternici.

Istoric. De la începutul anilor 1990, Deloitte a fost parte integrantă a tranziţiei din Europa Centrală, prin intermediul rolului său consultativ de pe lângă guverne, afaceri locale şi externe.

În 1990 s-a înfiinţat Deloitte & Touche Eastern Europe (Deloitte & Touche din Europa de Est) şi au început să serveasca clienţi din Ungaria, Polonia, Cehoslovacia, precum şi din Comunitatea Statelor Independente (CSI). În acel moment, firma regională avea foarte putini angajaţi, avea birouri în trei ţări din Europa Centrală şi din CSI şi înregistra venituri anuale de sub 0,5 milioane de dolari.

În prezent, Deloitte din Europa Centrală are totalizează un capital uman de aproape 2.000 de angajaţi, în peste 40 de birouri din 16 ţări şi înregistrează venituri anuale care depăşesc 130 de milioane de dolari.

Realizări cheie ale existenţei firmei:

1990: Se înfiinţează reprezentanţe locale în Ungaria, Polonia, Cehoslovacia şi CSI

1991: Se înfiinţează o reprezentanţă locală în Iugoslavia

1992: Se înfiinţează reprezentanţe locale în Bulgaria şi România

1994: Veniturile anuale ale Deloitte & Touche din Europa de Est depăşesc 50 de milioane de dolari

1995: CSI se separă de Deloitte & Touche Europa de Est, se formează Deloitte & Touche Europa Centrală. Se înfiinţează reprezentanţe locale în Letonia, Lituania şi Macedonia. Numărul de angajaţi la nivel regional depăşeşte 1.000 de persoane

1996: Se înfiinţează reprezentanţe locale în Albania şi Estonia

1998: Veniturile anuale regionale depăşesc 100 de milioane de dolari

2000: Numărul de angajaţi la nivel regional depăşeşte 2.000 de persoane.

Numele Deloitte se referă la organizaţia Deloitte Touche Tohmatsu, un Swiss Verein, la firmele membre ale acesteia, la sucursalele şi firmele afiliate respective. Deloitte Touche Tohmatsu este o organizaţie de firme membre din întreaga lume, a cărei misiune este atingerea excelenţei în furnizarea de servicii profesionale şi consultanţă, printr-o strategie globală aplicată în aproape 150 de ţări. Cu acces la un capital uman impresionant de 120.000 de profesionişti din întreaga lume, Deloitte furnizează servicii în patru domenii profesionale – audit, taxe, consultanţă managerială şi consultanţă financiară – şi deserveşte mai mult de jumătate din cele mai mari firme multinaţionale, precum şi companii naţionale mari, instituţii publice, clienţi locali importanţi şi companii de succes cu dezvoltare internaţională rapidă. Serviciile nu sunt furnizate de către Deloitte Touche Tohmatsu Verein şi, din motive regulamentare şi din alte motive, anumite firme membre nu furnizează servicii în toate cele patru domenii profesionale.

Fisiere in arhiva (1):

  • Delloite.doc

Alte informatii

Prezentat in ASE-Bucuresti