Diagnostic Societate - SC Elda SRL Azuga

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Diagnostic Societate - SC Elda SRL Azuga.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 17 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Economie

Extras din document

CAPITOLUL I PREZENTARE GENERALA

PREZENTAREA SC ELDA SRL AZUGA

ISTORIC AL SC ELDA SRL AZUGA

SC ELDA SRL a luat fiinta in anul 1995 fiind persoana juridica romana cu un capital social la infiintare subscris si varsat de 5.000.000 lei.

Actul constitutiv a fost inregistrat la Oficiul Registrului Comertului Prahova la nr. J39/943 din 10.09.1995.Societatea comerciala are sediul in Azuga Str.Victoriei nr.23 .

Conform datelor din statut societatea are ca actionar unic pe d-l Nicolae Petre.Societatea s-a constituit in principal prin preluarea contractului de locatie de gestiune incheiat intre asociatul firmei si societatea comerciala ORIZONT ALBASTRU SRL SINAIA in scopul exploatarii restaurantului Carpati.

Datorita amplasarii restaurantului in centrul orasului Azuga si a traditiei acestuia s-a permis dezvoltarea activitatii societatii comerciale si realizarea unui bun renume in statiunea montana.In luna noiembrie 1998 societatea achizitioneaza imobilul restaurantului Carpati de la societatea ORIZONT ALBASTRU SRL achitandu-l integral la data transferului de proprietate.La scurt timp de la cumpararea,in luna decembrie 1998 in spatiul anexa al restaurantului societatea ELDA SRL construieste un imobil cu destinatia de Pizzerie avand 40 locuri.

In primavara anului 2000 societatea incepe reamenajarile in restaurant marindu-i capacitatea cu 60 locuri.Totodata in spatele restaurantului construieste laboratorul de cofetarie si spalatorie care deservesc restaurantul si pizzeria.Dotarea spalatoriei se va face cu echipament import Suedia.Echipamentul tehnologic este adus din Suedia reprezentand utilaje performante din import cum ar fi echipament pentru spalatorie si un laborator de cofetarie.

In vara anului 2001 societatea inchiriaza vila CAMELIA din Sinaia pe care o utilizeaza in circuitul turistic.

AMPLASAMENT

SC ELDA SRL are sediul social in str.Victoriei nr.23 ,orasul Azuga judetul Prahova.Amplasarea obiectivelor prin care isi desfasura activitatea este urmatoarea:

. Sediul restaurantului – str.Victoriei nr.23

. Sediul vila CAMELIA –str.Aurel Vlaicu nr.77

OBIECTUL DE ACTIVITATE

Obiectul de activitate al SC ELDA SRL prevazut in statutul societatii cuprinde urmatoarele activitati principale din care amintim:

Activitati de intermediare in comertul cu produse alimentare ,bauturi si tutun

Intermedieri in comertul cu produse alimentare ,bauturi si tutun

Activitati secundare:

5511 Hoteluri si moteluri cu restaurante

5542 Cafenele si baruri de spectacol

5552 Alte unitati de preparare a hranei

1581 Produse de panificatie si patiserie

1582 Fabricarea biscuitilor,si a altor produse similare

1596 Fabricarea berii

1599 Fabricarea bauturilor nealcolice

Activitati ale companiilor de tranaport

Activitati juridice,contabilitate si revizie contabila,consultatii referitoare la impunere;activitati de studii de piata si sondaj consultatii pentru afaceri si management

7414 Activitati de consultare pentru afaceri si management

7415 Activitati ale companiilor de management

Activitatea desfasurata pana in prezent consta in prestatii turistice(cazare,alimentatie publica,comert).Baza materiala a activitatii este inchiriata de la o persoana fizica.Cele mai importante elemente in activitate sunt restaurantul Carpati si pizzeria cu o pondere in total activitate de 95%.

Conditiile superioare de servire si disponibilitatea amenajarilor asigurate precum si amplasamentul unitatilor de alimentatie publica,sunt elemente esentiale in cererea manifestata pentru servicii turistice complete si de calitate.

Restaurantul Carpati este situat in apropierea hotelului SINAIA reprezinta oferta cererii turistice cu putere de cumparare medie.Din datele statistice existente la nivel national dupa anul 1989 cererea de servicii turistice a inregistrat o evolutie similara a economiei romanesti aceasta fiind in corelatie cu puterea de cumparare(cererea solvabila)

Fisiere in arhiva (1):

  • Diagnostic Societate - SC Elda SRL Azuga.doc

Alte informatii

Diagnostic juridic, operational, comercial, RU, financiar-contabil, al unei societati