Diagramele Radar

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Diagramele Radar.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 14 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Economie

Extras din document

Datele care sunt aranjate în coloane sau rânduri într-o foaie de lucru pot fi reprezentate într-o diagrama coloana. Diagramele coloana sunt utile pentru afiarea modificarilor datelor într-o perioada de timp sau pentru ilustrarea unor comparaii între elemente.

În diagramele coloana, categoriile sunt de obicei organizate pe axa orizontala iar valorile pe axa verticala.

Diagramele coloana au urmatoarele subtipuri de diagrame:

Coloana grupata i coloana grupata în 3-D Diagramele coloana grupata compara valorile în categorii. O diagrama coloana grupata afieaza valorile în dreptunghiuri verticale 2-D. O diagrama coloana grupata în 3-D afieaza doar dreptunghiurile verticale în format 3-D; aceasta nu afieaza datele în format 3-D.

NOTA Pentru a prezenta date în format 3-D, care utilizeaza trei axe (axele orizontala, verticala i adâncime) ce pot fi modificate, ar trebui sa utilizai subtipul de diagrama coloana 3-D.

Se poate utiliza un tip de diagrama coloana grupata când avei categorii care reprezinta:

Intervale de valori (de exemplu, contoare de elemente într-o histograma).

Aranjamente specifice de scale (de exemplu, o scala Likert cu intrari, cum ar fi total de acord, de acord, neutru, dezacord, dezacord total).

Nume care nu sunt într-o anumita ordine (de exemplu, nume de elemente, nume geografice sau nume de persoane).

Coloana stratificata i coloana stratificata în 3-D Diagramele coloana stratificata afieaza relaia elementelor individuale cu întregul, comparând contribuia fiecarei valori la un total în categorii. O diagrama coloana stratificata afieaza valori în dreptunghiuri stratificate verticale 2-D. O diagrama coloana stratificata 3-D afieaza dreptunghiuri stratificate verticale în format 3-D; aceasta nu afieaza datele în format 3-D.

Se poate utiliza o diagrama coloana stratificata când avei mai multe serii de date i dorii sa accentuai totalul.

Coloana stratificata 100% i coloana stratificata 100% în 3-D Aceste tipuri de diagrame coloana compara procentul cu care fiecare valoare contribuie la un total în categorii. O diagrama coloana stratificata 100% afieaza valorile în dreptunghiuri stratificate 100 % verticale 2-D. O diagrama coloana stratificata 100% 3-D afieaza dreptunghiuri stratificate 100 % verticale în format 3-D; aceasta nu afieaza datele în format 3-D. Se poate utiliza o diagrama coloana stratificata 100% când avei trei sau mai multe serii de date i dorii sa accentuai contribuiile la întreg, în special daca totalul este acelai pentru fiecare categorie.

Fisiere in arhiva (1):

  • Diagramele Radar.doc