Înființarea unei firme - SC Ca la Mama Acasa SRL

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 10 în total
Cuvinte : 2634
Mărime: 29.87KB (arhivat)
Publicat de: Georgian Petcu
Puncte necesare: 7

Extras din referat

Firma noastra isi desfasoara activitatea in cadrul centrului comercial Trivale Shopping Center amplasat in centrul orasului Pitesti, la adresa str Victoriei nr. 12, intr-o zona pietonala intens circulata. Actionarul majoritar al magazinului este Wini Imobili, o companie care detine centre comerciale si in alte orase ale tarii . SC. CA LA MAMA ACASA SRL. are o suprafata utila de 800 m2

Societatea noastra va pune la dispozitie cele mai alese prajituri de casa facute in stilul caracteristic romanesc de cofetari profesionisti . Mizam pe ospitalitate , professionalism , admosfera ireprosabila si un gust inconfundabil.

SC. CA LA MAMA ACASA SRL. a fost infiintata anul acesta , respectiv 2011 , fiind o societate cu capital social si asociat unic ,ca fel d societate este societate cu raspundere limitata . Denumirea societatii are rolul de a va aminti frumoasa perioada a copilariei in care ati fost rasfatati cu aceste prajituri , dar si de a va face sa uitati de grijile cotidiene si de a va indulci ziua. Pentru ca nu ne adresam unei anumite categorii de oameni , preturile sunt pentru toate buzunarele , iar profitul este pe masura , in general , numarul nostru de clienti zilnic este de aproximativ 60-80 , ceea ce nu poate decat sa ne bucure.

COD CAEN 1581

Capitalul firmei provine din surse proprii. Cu ajutorul familiei mele am reusit sa pun pe picioare afacerea visurilor mele , care a necesitat 6000 EURO echivalentul a aproximativ 25000 RON.

Sediul firmei se afla la domiciliul meu Str. Soldat Constantin Moga , Bl. A16 , Sc. A , Ap. 16 , Mioveni , Arges. Contul este deschis la BRD Groupe Societe Generale , sucursala Mioveni deorece este aproape de domiciliu si imi ofera facilitate aferente investitiei pe care o am in vedere .

Contul : RO34BRD159763584321568XX

Salariati : 7

Prajiturile de casa sunt o atractie atat pentru locuitorii din municipiul Pitesti , cat si pentru turistii veniti sa guste din minunatiile traditionale romanesti . Datorita admosferei inedite pe care v-o oferim , veti fi incantati pe deplin si veti reveni in mod sigur . Meniul nostrum este foarte variat ceea ce inseamna ca nu veti fi nevoit sa serviti de fiecare data aceasi prajiturica de casa.

Conform unui sondaj detaliat am concluzionat k in Pitesti se mai gaseste o singura cofetarie cu prajituri de casa si anume cofetaria “Miraj” aflata in orasul Pitesti , Str. Caprioara , Cartier Gavana .

Cifra de afaceri este de 13400 RON/an

CApiata absoluta = 13400/13400 x 100 = 100%

CApiata relativa = 13400/13400 x 100 = 100%

Concurentul practica preturi mari , fapt care ii adduce un mare dezavantaj in fata noastra care avem preturi accesibile , un alt punct slab ar fi locul unde este amplasata cofetaria pentru ca nu este un loc intens circulat , bineinteles si costurile mici investite in publicitate au facut afacerea concurentului sa nu fie atat de cunoscuta .

Relatiile cu furnizorii se deruleaza pe baza contractelor . Producand si comercializand produse traditionale romanesti , folosim produse cultivate de taranii romani .

Principalii furnizori sunt :

SOCIETATEA AGRICOLA ASTRA TRIFESTI – produse de panificatie de la sat

S.C. ALBERT DISTRIBUTION & LOGISTICS S.R.L. – oua de la gainile crescute natural

S.C. AGRO CD S.R.L. – fructe uscate si proaspete , seminte , nuci precum si gem , dulceata si miere facute in casa

Mobilierul si amenajarea cofetariei a fost asigurata de S.C. BIZZOO S.R.L pe baza unui contract pe o perioada determinata.

In Monitorul Oficial nr. 681 din 2004, a fost publicata legea privind stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, care abroga legea anterioara in acest domeniu, Legea nr. 133/1999.

S.C. CA LA MAMA ACASA S.R.L se incadreaza in categoria IMM-urilor (intreprinderi mici si mijlocii) deoarece are un numar mic de angajati , respectiv 7, fiind de altfel o microintreprindere.

Structura organizatorica a firmei se bazeaza pe relatia directa a managerului cu restul angajatilor , directorul fiind cel care se implica in absolute toate activitatile , facand lucrurile sa mearga in asa fel incat toata lumea sa fie multumita .

Preview document

Înființarea unei firme - SC Ca la Mama Acasa SRL - Pagina 1
Înființarea unei firme - SC Ca la Mama Acasa SRL - Pagina 2
Înființarea unei firme - SC Ca la Mama Acasa SRL - Pagina 3
Înființarea unei firme - SC Ca la Mama Acasa SRL - Pagina 4
Înființarea unei firme - SC Ca la Mama Acasa SRL - Pagina 5
Înființarea unei firme - SC Ca la Mama Acasa SRL - Pagina 6
Înființarea unei firme - SC Ca la Mama Acasa SRL - Pagina 7
Înființarea unei firme - SC Ca la Mama Acasa SRL - Pagina 8
Înființarea unei firme - SC Ca la Mama Acasa SRL - Pagina 9
Înființarea unei firme - SC Ca la Mama Acasa SRL - Pagina 10

Conținut arhivă zip

  • Infiintarea unei Firme - SC Ca la Mama Acasa SRL.docx

Alții au mai descărcat și

Înființare firmă - SC Cuptorul de Aur SRL

Capitolul I - Definirea obiectivului, a coordonatelor juridice şi comerciale ale afacerii 1. Domeniul de activitate al afacerii propuse SC...

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Întreprinderea în era globalizării

In era globalizarii, specialitii in domeniu vorbesc despre “intreprinderea digitala”, “intreprinderea virtuala” sau “intreprinderea mileniului...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Te-ar putea interesa și

Plan de afaceri pentru SC Antonia's Ice Creams SRL

1. DESCRIEREA AFACERII S.C. Antonia’s Ice Creams S.R.L. este o firma a carei principala afacere este in sectorul tertiar (servicii), respectiv o...

Ai nevoie de altceva?