Plan de Afaceri - Sweet Bonbon SRL

Referat
6.5/10 (2 voturi)
Domeniu: Economie
Conține 2 fișiere: doc, xls
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 1272
Mărime: 151.35KB (arhivat)
Publicat de: Anatolie Florea
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Adela Popa

Cuprins

  1. SUMAR .3
  2. INTREPRINDEREA.4
  3. PRODUSELE SI SERVICIILE.5
  4. MANAGEMENTUL SI PERSONALUL.6
  5. PIATA SI CONCURENTA.7
  6. AMPLASAMENTUL INTREPRINDERII.8
  7. PROCESUL DE PRODUCTIE.8

Extras din referat

SUMAR

Intreprinderea SWEET BONBON SRL este o intreprindere de productie si comercializare a produselor obtinute. Activitatea intreprinderii se axeaza pe producerea a diverse produse din ciocolata si comercializarea acestora.

Ciocolata este produsa, modelata si ambalata astfel incat sa satisfaca nevoile si cerintele clientilor fideli, dar totodata si cu scopul atragerii de noi clienti. Intreprinderea se distinge prin existenta unei game largi si originale de produse, prin calitatea si finetea ciocolatei utilizate dar si prin preturile accesibile tuturor cumparatorilor.

Firma noastra incearca sa aduca pe piata romaneasca gustul, calitatea si finetea ciocolatei produse in Franta, in acest scop fiind angajat un maestru ciocolatier din Franta.

Avem o gama diversificata de produse, de la bomboane simple si pana la diverse figurine,de la ciocolata cu lapte pana la ciocolata cu diverse specialitati precum scortisoara, merele coapte sau piper.

Personalul firmei este alcatuit din : director, director de marketing, director de productie, 4 ciocolatieri si 2 asistenti, 2 vanzatoare.

Conform studiilor intreprinse, piata pe care activeaza firma noastra este una insuficient dezvoltata, dar cu o cerere mare a consumatorilor fata de astfel de produse, astfel ca se estimeaza o crestere semnificativa a acesteia in viitor.

Pentru a putea face fata cererii tot mai mari a consumatorilor, firma are nevoie de o investitie de 50.000¬. Acesti bani vor fi folositi pentru achizitionarea de utilaje performante cu scopul de a mari productia si astfel capacitatea de a satisface nevoile clientilor.

In anii urmatori se urmareste extinderea afacerii si in alte orase importante ale Romaniei, estimand cresterea vanzarilor si obtinerea unui profit anual de cca. $20.000, in conditiile unor venituri minime si cheltuieli maxime, regimul de lucru fiind de 14 ore pe zi in 2 schimburi.

Preview document

Plan de Afaceri - Sweet Bonbon SRL - Pagina 1
Plan de Afaceri - Sweet Bonbon SRL - Pagina 2
Plan de Afaceri - Sweet Bonbon SRL - Pagina 3
Plan de Afaceri - Sweet Bonbon SRL - Pagina 4
Plan de Afaceri - Sweet Bonbon SRL - Pagina 5
Plan de Afaceri - Sweet Bonbon SRL - Pagina 6
Plan de Afaceri - Sweet Bonbon SRL - Pagina 7
Plan de Afaceri - Sweet Bonbon SRL - Pagina 8
Plan de Afaceri - Sweet Bonbon SRL - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • Plan_de_afaceri_in_Excel.xls
  • Plan_de_afaceri.doc

Alții au mai descărcat și

Plan de afaceri librărie online

1. Date generale ale firmei: Numele firmei: SC Bookhouse Online SRL Codul unic de inregistrare: Forma juridica de constituire: Societate cu...

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Întreprinderea în era globalizării

In era globalizarii, specialitii in domeniu vorbesc despre “intreprinderea digitala”, “intreprinderea virtuala” sau “intreprinderea mileniului...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Ai nevoie de altceva?