SC Netexpert SA

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 16 în total
Cuvinte : 2971
Mărime: 71.03KB (arhivat)
Puncte necesare: 5

Extras din referat

I. Prezentarea firmei

a) Date de identificare:

Numele societatii: SC NETEXPERT SA

Numar de inregistrare: la Oficiul Registrul Comertului: J402284/2000; CUI : 2873226

Adresa: Bucuresti, Str Pictor Iscovescu, 22 A, sector 1 ; tel: 2103834; fax: 2103835.

Punct de lucru: Bucuresti, Str Pictor Iscovescu, 22 A, sector 1 ; tel: 2103834; fax: 2103835.

b) Misiunea firmei:

Scopul principal al firmei Netexpert este acela sa se permanentizeze ca o firma furnizoare de servicii de Internet, concomitent cu prestarea de servicii legate de realizarea de pagini WEB, straduindu-se sa fie in masura sa ofere servicii si produse necesare, care sa satisfaca clientii si sa asigure castiguri optime si profituri pe termen lung.

Obiectivele firmei Netexpert sunt stabilite pe o perioada de trei ani:

1. realizarea unei cifre de afaceri de cca 50.000 USD in anul 3 de functionare

2. crearea unei clientele fidele, care sa fie multumita de serviciile oferite de firma noastra

3. cresterea permanenta a calitatii serviciilor oferite clientilor

c) Tipul activitatii principale si codul CAEN: servicii internet – 7260.

d) Natura capitalului: privat

e) Capital social: 100.000 Euro

f) Asociati si numar de actiuni:

-Pantazi Roxana (35%)

-Sandoi Elena (25%)

-Dumitrescu Mirela Oana (25%)

-Georgescu Dan (15%)

II. Conducerea:

Firma are un numar de 4 angajati permanenti si un colaborator (contabilul firmei – Sandoi Elena). Acestia sunt subordonati managerului firmei – Pantazi Roxana. Se va practica un management informal, menit sa asigure un feedback crescut privitor la schimbarile ce pot afecta desfasurarea activitatilor. Organigrama firmei se prezinta astfel.

Planul de personal

Cheltuielile lunare pentru personal, incluzand si taxele si cotizatiile aferente se vor ridica la 100 $ per supravegetor/luna (300 $ lunar pt cei 3 supraveghetori), 300 $ dolari pe luna pentru informatician si 50 $ pentru contabil pentru realizarea bilantului contabil si a contului de profit si pierderi (incluzand si alte activitati, ca cele de evidenta a Registrului Jurnal etc.)

Managerul firmei va utiliza un pachet motivational incluzand in principal salariile acordate, climatul de munca creat in firma. Informaticianul va fi remunerat suplimentar si in functie de capacitatea acestuia de a spori prestigiul firmei prin realizarea unor pagini web de calitate inalta.

III. Descrierea activitatii curente:

Domeniile principale de activitate al firmei sunt furnizarea de servicii de internet pentru populatie si realizarea de pagini WEB indeosebi pentru firme. Pentru realizarea acestor scopuri fundamentale si de a dispune de atuuri puternice firma se va angaja in colaborarea cu firme mari care furnizeaza servicii de Internet. Toate activitatile firmei vor fi in concordanta cu responsabilitatile sale, vizavizi de investitori, clienti, salariati si opinia publica.

a) Descrierea produselor si serviciilor

Serviciul de Internet

Serviciul de Internet va utiliza o retea de 15 calculatoare care vor fi legate la un computer de mare performanta (pe post de server). Acest computer va fi conectat la un Internet provider mare, care va furniza o rata de transfer de 128 kbps. Aceasta viteza crescuta este posibila datorita introducerii unor linii de transfer a datelor prin fibra optica, linie introdusa recent de Romtelecom. Asfel viteza de transfer a datelor este foarte mare, viteza care coroborata cu pretul scazut de utilizare per ora sa genereze un flux crescut de clienti.

Proiectarea paginilor web

Se vor proiecta pagini web pentru firmele doritoare. Aceste pagini vor avea ca scop promovarea firmelor respective, prin intermediul unui „canal de publicitate imens”, asa cum este adesea descris Internetul. Aceste pagini se vor realiza la cele mai inalte standarde posibile la ora actuala.

Preview document

SC Netexpert SA - Pagina 1
SC Netexpert SA - Pagina 2
SC Netexpert SA - Pagina 3
SC Netexpert SA - Pagina 4
SC Netexpert SA - Pagina 5
SC Netexpert SA - Pagina 6
SC Netexpert SA - Pagina 7
SC Netexpert SA - Pagina 8
SC Netexpert SA - Pagina 9
SC Netexpert SA - Pagina 10
SC Netexpert SA - Pagina 11
SC Netexpert SA - Pagina 12
SC Netexpert SA - Pagina 13
SC Netexpert SA - Pagina 14
SC Netexpert SA - Pagina 15
SC Netexpert SA - Pagina 16

Conținut arhivă zip

  • SC Netexpert SA.doc

Te-ar putea interesa și

Plan Afaceri - Netexpert SRL

1. Sinteza planului de afaceri Netexpert va fi o firma furnizoare de servicii de internet pe o piata locala, concomitent cu prestarea de servicii...

Plan de Afaceri - WebBest

1. Afacerea pe scurt WEBBEST va fi o firma furnizoare de servicii de internet pe o piata locala, concomitent cu prestarea de servicii legate de...

Plan de Afaceri S.C. NETEXPERT S.A.

5.Analiza pietei Firma noastra se va focaliza pe un anumit segment de consumatori. Astfel serviciile de Internet se vor adresa tinerilor si...

Plan de afaceri - Pro Net

PRO NET este o firma furnizoare de servicii de internet pe o piata locala, concomitent cu prestarea de servicii legate de realizarea de pagini WEB...

Ai nevoie de altceva?