Studiu privin cuptoare cu microunde

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 22 în total
Cuvinte : 2272
Mărime: 266.44KB (arhivat)
Publicat de: Ioan R.
Puncte necesare: 7
Facultatea de Stiinte Economice
Universitatea "Aurel Vlaicu", Arad

Cuprins

  1. CAPITOLUL 1. Prezentarea firmelor.
  2. - 1.1 Hyundai
  3. - 1.2 Hansa
  4. - 1.3 Beko
  5. CAPITOLUL 2. Prezentarea sortimentelor selecționate
  6. - 2.1 Cuptor cu microunde si grill, Hyundai HY 20UG66
  7. - 2.2 Cuptor cu microunde Hansa AMG20M70GSVH60
  8. - 2.3 Cuptor cu microunde Beko MGC20100S
  9. CAPITOLUL 3. Analiza comparativă a cuptoarelor cu microunde.
  10. - 3.1 Selectarea sortimentelor și a caracteristicilor de calitate
  11. - 3.2 Ordonarea produselor după caracteristicile de calitate
  12. 3.2.1. Ordonarea după caracteristicile de calitate
  13. 3.2.2 Ordonarea după caracteristicile invers proporționale
  14. - 3.3 Ordonarea după preț
  15. - 3.4 Concluzii
  16. Bibliografie

Extras din referat

CAPITOLUL I. PREZENTAREA FIRMELOR

1.1.Hyundai

Spre deosebire de ceilalți producători de autovehicule, istoria companiei Hyundai este una destul de scurtă, de doar 37 de ani. Cu toate acestea, compania a adus o notă distinctă în mediul de afaceri internațional prin ambiția și perseverență de a deveni una dintre cele mai importante companii de automobile din lume.În decembrie 1967, Compania de Inginerie și Construcții Hyundai, cel mai important pilon al Grupului Hyundai, a luat decizia de a intră pe piață automobilelor, punând bazele Companiei Hyundai Motor.

.Primul partener în furnizarea tehnologiei necesare asamblării autovehiculelor și autocamioanelor a fost celebra companie Ford din Marea Britanie. La începutul anilor ’70, managerii de la Hyundai Motor au luat decizia de a dezvoltă propriile tehnologii și mașini, renunțând astfel a se bază în exclusivitate pe contractele de licență cu Ford. Începutul anilor ’80 a reprezentat momentul expansiunii internaționale a Companiei Hyundai Motor, prin infiintareaunor filiale în țări că Nigeria, Taiwan, Peru, Ecuador, Venezuela, Arabia Saudita, Canada, SUA, Olanda, Cehia, India, Malaysia, Turcia, Egipt etc.Cu peste 175 de distribuitori în mai mult de 160 de țări și cu o producție anuală de peste 1.7 milioane de unități, Hyundai Motor Company este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piață auto mondială, stabilindu-și pentru următorii doi ani un target destul de îndrăzneț: locul 5 în lume că volum al vânzărilor.Capitalul de imagine dobândit în urmă puternicei implicări în activitățile sportive - în special fotbal - își păstrează continuitatea creșterii odată cu extinderea pe încă 7 ani - 2007-2014 - a parteneriatului oficial încheiat în data de 02.03.2005 la Geneva, între Hyundai Motor Company și FIFA.

.În România, Compania Hyundai Motor este prezența din anul 1994 prin distribuitorul unic Hyundai Auto România. Compania face parte din grupul Țiriac, una dintre cele mai mari și mai puternice companii românești, având o cifră de afaceri anuală de peste 300 de milioane de dolari.

Cu o investiție de peste 3 milioane de dolari și o suprafața de 3000 de mp, dintre care Show Room-ul deține mai bine de 300 mp, Hyundai Auto România reprezintă unul dintre cei mai bine echipați importatori auto de pe piață internă.Percepția mărcii Hyundai - autoturisme moderne, performanțe, fiabile, confortabile și practice, cu dotări foarte bune și un raport ideal calitate-preț - poate constitui bază unei dezvoltări cu succes a afacerii Hyundai pe piață românească. Hyundai oferă o gamă completă de autovehicule care fac din condus o plăcere, iar garanția de 5 ani oferită de Hyundai Auto România este unică pe piață auto romaneasc

1.2 .Hansa

Hansa a fost fondată în 1911 în Germania.

Hansa face parte din Grupul Amică, producător european de aparate electrocasnice cu activitate în peste 50 de tări. Prin ofertă noastră de produse moderne și cu tehnologii de ultimă generație, transformăm experiență zilnică a gătitului într-o bucurie permanentă.

Hansă este o marcă europeană de aparate electrocasnice de renume, prezentă în peste 20 de tări, aflându-se în topul preferințelor clienților din Europa de Est. Cei aproximativ 90 de ani de experientă în producția de aparate electrocasnice ne-au permis să dezvoltăm o gamă vastă și variată de aparate care să satisfacă cerințele de design și tehnologie ale milioanelor de clienți.

Aparatele oferite de Hansa contribuie la crearea unui mediu plăcut și primitor în bucătărie. Tehnologia inovatoare a aparatelor noastre modernizează și revolutionează orice bucătărie. Aspectul rafinat al produselor noastre se datorează nu doar designului unic, ci, mai ales, materialelor de inaltă calitate utilizate și atenției oferite fiecărui detaliu.

Recunoașterea calitătii și încrederea clienților noștri reprezintă pentru noi cele mai importante aspecte. Iar noi răspundem cerințelor acestora căutand în permanentă soluții noi și inovatoare pentru a face activitătile de zi cu zi mai ușoare și mai plăcute. Gamă noastră de aparate combină cu succes tehnologia avansată, funcțiile unice și designul sofisticat.

Bibliografie

https://www.emag.ro/

http://www.hansa.ro

http://hyundai.ro

https://www.beko.ro

Preview document

Studiu privin cuptoare cu microunde - Pagina 1
Studiu privin cuptoare cu microunde - Pagina 2
Studiu privin cuptoare cu microunde - Pagina 3
Studiu privin cuptoare cu microunde - Pagina 4
Studiu privin cuptoare cu microunde - Pagina 5
Studiu privin cuptoare cu microunde - Pagina 6
Studiu privin cuptoare cu microunde - Pagina 7
Studiu privin cuptoare cu microunde - Pagina 8
Studiu privin cuptoare cu microunde - Pagina 9
Studiu privin cuptoare cu microunde - Pagina 10
Studiu privin cuptoare cu microunde - Pagina 11
Studiu privin cuptoare cu microunde - Pagina 12
Studiu privin cuptoare cu microunde - Pagina 13
Studiu privin cuptoare cu microunde - Pagina 14
Studiu privin cuptoare cu microunde - Pagina 15
Studiu privin cuptoare cu microunde - Pagina 16
Studiu privin cuptoare cu microunde - Pagina 17
Studiu privin cuptoare cu microunde - Pagina 18

Conținut arhivă zip

  • Studiu privin cuptoare cu microunde.docx

Ai nevoie de altceva?