Modificare de text pentru soft antiplagiat

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Filosofie
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 6 în total
Cuvinte : 1223
Mărime: 53.65KB (arhivat)
Publicat de: Stefan Alin S.
Puncte necesare: 6
model modificare text antiplagiat

Extras din referat

INTRODUCERE

Pentru aceasta lucrare am ales un Capitol dintr-un referat despre Panouri și tuburi solare de încălzire, introducem primul fragment in softul de Antiplagiat de pe adresa http://plagiarisma.net/ro/ pentru a vedea ce obtinem si a trage concluziile necesare.

Primul capitol denumit „INTRODUCERE” este urmatorul:

În momentul de față la nivel mondial, principala resursă energetică (aproximativ 70 %) o constituie combustibilii: cărbune, petrol, gaz, lemn, reziduuri combustibile. O altă parte este reprezentată de energia produsă în hidrocentrale și în centralele nucleare. Din total energie consumată, aproximativ o treime este utilizată sub diverse forme pentru încalzirea locuințelor și pentru producerea de apă caldă menajeră.

La ritmul actual de utilizare a resurselor energetice neregenerabile, este vizibil că nevoia de resurse energetice ieftine și utilizabile pe scară largă crește foarte mult. O astfel de soluție sunt panourile solare. Începe totodată să se vadă foarte clar că utilizarea resurselor clasice prezintă anumite efecte negative (emisiile de noxe, riscuri de accidente, efectul de seră, dependență de resurse și rețele comune, costuri tot mai mari, etc.). Este, prin urmare, nu numai interesant ci chiar obligatoriu să găsim și să promovăm noi tehnologii privind utilizarea resurselor energetice neconvenționale solară, eoliena, geotermale, etc).

Am dat in soft comanda „ verificare continut duplicat”

Si obtinem urmatoarul ca rezultat duplicat urmatoarea fraza „O astfel de soluție sunt panourile solare”. Incercam sa o inlocuim cu o fraza cu inteles asemanator „ ,panourile solare ar reprezenta o solutie”si reluam comanda „ verificare continut duplicat” si nu mai gasim nici un continut duplicat pentru acest fragment deci se pare ca am rezolvat problema duplicatului prin schimbarea frazei cu una cu un inteles asemanator care are cuvintele asezate in alta ordine.

Sa luam acum acelasi text cu un alt program de verificare de pe adresa https://anti-plagiat.info/verifica/verificare-plagiat si dam comanda„ verificare continut duplicat”.

Acest soft se pare ca este mult mai precis mi-a aparut urmatorul rezultat ceea ce nu ar fo OK pentru o lucrare:

Deci textul ca „Unicitate”mai exista in alte 12 lucari acum trebuiesc gasite modalitati de schimbare a fragmentului denumit INTRODUCERE .

Luam doar primul paragraf si il notam cu 1 (În momentul de față la nivel mondial, principala resursă energetică (aproximativ 70 %) o constituie combustibilii: cărbune, petrol, gaz, lemn, reziduuri combustibile. O altă parte este reprezentată de energia produsă în hidrocentrale și în centralele nucleare. Din total energie consumată, aproximativ o treime este utilizată sub diverse forme pentru încalzirea locuințelor și pentru producerea de apă caldă menajeră.) si schimbam primele cuvinte “În momentul de față” cu urmatoarele „In momentul actual” si avem urmatoarele rezultate:

Preview document

Modificare de text pentru soft antiplagiat - Pagina 1
Modificare de text pentru soft antiplagiat - Pagina 2
Modificare de text pentru soft antiplagiat - Pagina 3
Modificare de text pentru soft antiplagiat - Pagina 4
Modificare de text pentru soft antiplagiat - Pagina 5
Modificare de text pentru soft antiplagiat - Pagina 6

Conținut arhivă zip

  • Modificare de text pentru soft antiplagiat.docx

Alții au mai descărcat și

Eseu - două concepte despre libertate

Sunt foarte multi factori in jurul nostru care ne influenteaza deciziile, de orice natura ar fi acestea. Societatea este fara indoiala in oarecare...

Generalități despre politică

Ceea ce este si mai grav este sfidarea opiniei publice prin prezentarea denaturata a realitatii. In acest domeniu descrierea realitatii este un...

Adevăr și Cunoaștere

Sfântul Apostol Pavel nu evita sa vorbeasca despre cunoastere. Dimpotriva, el cere aceasta lui Dumnezeu pentru neofitii sai ( cf. Efes. 1, 17 – 18;...

Ai nevoie de altceva?