Credite Destinate IMM

Imagine preview
(8/10 din 2 voturi)

Acest referat descrie Credite Destinate IMM.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 18 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 1 puncte.

Domeniu: Finante

Extras din document

Dorind sa se pozitioneze ca "banca de referinta a exportatorilor", BRD - GSG a demarat un demers integrat de sprijinire a exportatorilor, cu o oferta globala, completa, structurata pe trei axe : consiliere, protectie si finantare. BRD dispune de o forta de vanzare specializata in operatiuni de export, prezenta in toata reteaua bancii, la dispozitia clientilor, prin intermediul parteneriatelor incheiate cu Creditinfo, distribuitor Dun & Bradstreet in Romania, si Kompass Romania.

Prin acordarea de credite si linii de credite IMM-urilor, banca urmareste cresterea si consolidarea cotei de piata pe segmentul societatilor comerciale mici si mijlocii, cresterea numarului de carduri business vandute, raspunde asteptarilor clientelei cu promptitudine si rapiditate, permite obtinerea unui plus de eficienta in tratarea solicitarilor de credite, prin simplificarea si adaptarea procedurii de analiza si acordare la caracteristicile specifice acestui segment de piata, sprijina exportatorii romani facilitandu-le accesul la servicii de informare comerciala si prospectarea pietelor externe.

“Ceea ce diferentiaza oferta BRD de aceea a concurentei este in primul rand suma maxima care poate fi acordata. In al doilea rand, oferim o oferta completa de produse, iar la creditele pentru investitii nu solicitam aport propriu. Dobanzile sunt calibrate sa fie atractive, iar aprobarea creditului, in cazul microintreprinderilor si firmelor mici este de doar 15 minute”, este declaratia D-lui Lucian Cojocaru, director al Departamentului Comercial al BRD Groupe Societe Generale.

2. Definirea produselor

Gama de produse :

Creditele acordate pentru societatile comerciale sunt caracterizate astfel :

1. Credit pentru finantarea nevoilor de trezorerie, pe termen scurt ;

2. Credit de dezvoltare pe termen scurt

3. Credit de investitii pe termen mediu;

4. Descoperit de cont autorizat (DAC) acordat pe contul curent cu card business atasat (Visa si Mastercad ) ;

Expunerea maxima pe societate comerciala /grup de debitori pentru aceaste produse va fi de 150.000 RON, din care limita maxima pe termen scurt este de 75.000 RON si limita maxima pe termen mediu este de 75.000 RON.

Fisiere in arhiva (1):

  • Credite Destinate IMM.doc