Crearea Paginilor Web cu Word

Imagine preview
(6/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Crearea Paginilor Web cu Word.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 3 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Titular curs seminar: Conf. univ. dr. V. Visinescu

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domenii: Grafica Computerizata, Calculatoare, Mass Media

Extras din document

Crearea paginilor web cu word

Acum, crearea paginilor de Web a devenit o munca obisnuita, la fel ca lucrul cu programele Word sau Excel, etc. Ori ce firma, organizatie, persoana juridica sau persoana fizica poate crea si intretine o prezenta cu aspect profesional si actuala in World Wide Web (sau intr-un intranet). In terminologia programului FrontPage, un web este un sit de Web care se creaza local in calculator. El nu devine un sit de Web complet decat in momentul in care este plasat intr-un server de Web si devine accesibil pentru a fi vizitat de alte persoane. Un web este o colectie de pagini separate care contin ilustratii, text si alte elemente. Paginile sunt, de regula, legate intre ele prin hiperlegaturi (hiperlinkuri), de multe ori fiind legate si de alte situri din Web.

Crearea unui Web

La fel ca orice lucrare, crearea unui web poate fi simpla sau poate fi extrem de complicata. Indiferent de abordare, folosirea programului FontPage pentru o astfel de lucrare este mult mai simpla decat crearea paginilor de Web folosind instrumentele traditionale pentru HTML. FontPage creeaza etichete HTML in fundal, creatorului nu ii ramane de luat decat, decizii cu privire la modul in care va arata fiecare articol si rolul pe care il va indeplini in web-ul creat.

Consideratii legate de structura web-ului :

Daca exista foarte multe informatii care trebuie furnizate celor care vor vizita web-ul,acestea trebuie impartite in pagini asociate. Printr-o atenta planificare a structurii web-ului, se poate determina modul in care un vizitator va intra in contact cu situl, precum si informatiile prezentate. Desenele, ilustratiile si alte imagini, necesita mult timp pentru incarcarea. Trebuie urmarit ca toate informatiile date vizitatorilor sa nu fie incarcate cu foarte mult text de citit sau prin crearea unei pagini care se incarca atat de incet, incat vizitatorii sa renunte si sa treaca la alte pagini. Paginile mai mici se incarca mai rapid, asa ca este bine sa se limiteze marimea paginilor care contin ilustratii, fisiere de sunet si alte elemente care au nevoie de multa memorie.

Stabilirea elementelor care trebuie incluse in fiecare pagina este cel mai important pas in realizarea unui web, de asemenea, aceasta este si cel mai des ignorat. Majoritatea utilizatorilor sunt prea grabiti sa termine totul. Planificarea este importanta in orice proces, ea fiind esentiala in crearea prezentei creatorului de web intr-un intranet sau in Internet.

Fisiere in arhiva (1):

  • Crearea Paginilor Web cu Word.doc

Alte informatii

Universitatea Hyperion, Bucureşti Facultatea de Jurnalism MASTER Anul I, Semestrul II, 2005/2006 Disciplina: Design si machetare computerizata in presa scrisa Titular curs/seminar: Conf. univ. dr. V. Vişinescu