Microsoft Office

Referat
8.5/10 (2 voturi)
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 3304
Mărime: 17.00KB (arhivat)
Publicat de: Petre Adam
Puncte necesare: 5

Extras din referat

Microsoft Office Publisher 2007 vă ajută să creați, să personalizați și să partajați o gamă largă, proprie, de publicații și materiale de marketing. Capacități noi și îmbunătățite vă conduc prin procesul de creare și de distribuire de materiale imprimate, prin Web și poștă electronică, pentru a vă construi marca, a gestiona listele de clienți și a urmări campaniile de marketing , toate produse cu mijloace proprii.

Creați publicații de înaltă calitate care reflectă identitatea mărcii dumneavoastră.

Office Publisher 2007 include instrumente noi și îmbunătățite care vă ajută să creați, particularizați și să reutilizați în mod eficient o mare varietate de materiale de comunicare de marketing care sunt gestionate în funcție de necesitățile firmei dumneavoastră.

- Începeți rapid alegând dintr-o bibliotecă de sute de șabloane de proiectare particularizate sau publicații necompletate, incluzând buletine informative, broșuri, fluturași, vederi, site-uri Web, formate de poștă electronică etc.

- Creați o identitate de afaceri pentru toate necesitățile de afaceri și personale care includ numele firmei, informațiile despre persoane de contact și sigla.

- Obțineți examinări dinamice ale șabloanelor Office Publisher 2007 cu elementele mărcii aplicate —incluzând culori, fonturi, sigla și informațiile firmei —înainte de a alege un șablon.

- Utilizați noul instrument de Căutare pentru a localiza și examina rapid șabloane de înaltă calitate din Office Publisher 2007 de la Microsoft Office Online chiar în cadrul Catalogului Publisher.

- Clasificați, examinați, deschideți și salvați în mod eficient șabloanele în cadrul Șabloanele mele pentru a le regăsi rapid.

- Economisiți timp și efort stocând text, elemente de proiectare și grafice utilizate frecvent în noul Depozit de conținut pentru a fi utilizate în alte publicații.

- Reutilizați conținutul pentru alte tipuri de publicații și metode de distribuire. De exemplu, plasați cu ușurință conținutul dintr-un buletin informativ cu mai multe pagini într-un șablon de poștă electronică sau aspect Web pentru distribuire online.

- Alegeți din peste 70 de sheme de culori create de proiectanți sau creați propria schemă. Dacă utilizați culorile Pantone, alegeți-le în cadrul Office Publisher 2007.

- Utilizați Activități Publisher pentru a obține ajutor pentru procedurile obișnuite din Office Publisher 2007, cum ar fi inserarea imaginilor, crearea unei îmbinări de corespondență sau reutilizarea conținutului.

- Utilizați Îmbinare catalog perfecționată pentru a produce materiale actualizate frecvent, cum ar fi foi de date, cataloage sau liste de prețuri, îmbinând text și imagini dintr-o bază de date.

- Particularizați publicațiile, utilizând o colecție de instrumente intuitive pentru proiectare, aspecte, tipografie și instrumente grafice.

- Executați Verificator design îmbunătățit pentru a identifica și a repara rapid erorile obișnuite de proiectare în imprimarea comercială, Web și publicații de poștă electronică, înainte de distribuire sau imprimare.

Personalizați publicațiile și materialele de marketing

Office Publisher 2007 include capacități noi de îmbinare a corespondenței electronice, de îmbinare corespondență și îmbinare catalog îmbunătățite, făcând mai simplă ca niciodată trimiterea poștei electronice personalizate și imprimarea materialelor de comunicare de marketing. Creați publicații particularizate și le ajustați utilizând instrumente intuitive de proiectare și propria creativitate pentru materiale cu adevărat unice.

- Combinați și editați în Publisher liste de corespondență din mai multe surse, inclusiv Microsoft Office Excel, Microsoft Office Outlook, Microsoft Office Access și altele. Utilizați lista pentru a crea poștă electronică personalizată și comunicări imprimate sau etichete poștale sau construiți materiale ajutătoare, cum ar fi cataloage sau fluturași.

- Utilizați noua îmbinare corespondență electronică și noile șabloane de poștă electronică pentru a crea comunicări personalizate de marketing prin poșta electronică.

- Personalizați publicațiile imprimate cu Îmbinarea corespondență îmbunătățită.

- Utilizați hyperlinkuri personalizate pentru a personaliza textul afișat și destinația unui hyperlink dintr-o Îmbinare corespondență electronică.

- Integrarea îmbunătățită cu Microsoft Office Outlook 2007 cu Business Contact Manager (disponibil în Microsoft Office Small Business 2007 și Microsoft Office Professional 2007) vă permite să inițiați și să urmăriți cu ușurință distribuirea materialelor de marketing create în Publisher.

Partajați, imprimați și publicați cu ușurință

Office Publisher 2007 furnizează moduri noi și îmbunătățite pentru a partaja, imprima și publica cu ușurință materialele.

- Salvați fișierele Office Publisher 2007 într-un format de fișier fixat, cum ar fi Portable Document Format (PDF) sau XML Paper Specification (XPS), pentru partajare facilă. Setările PDF din cadrul Office Publisher 2007 includ opțiuni pentru vizualizare online, imprimare de pe desktop și imprimare comercială.1

- Profitați de asistența completă de tipăritură comercială pentru cantități mari și imprimare de înaltă calitate. Office Publisher 2007 include imprimare prin proces cu patru culori, imprimare prin spot de culoare, postscript mixt bleu-fucsia-galben-negru (CMYK) etc. Utilizați Expert împachetare și plecare îmbunătățit pentru a pregăti fișierele Office Publisher 2007, incluzând un fișier PDF pregătit pentru tipărire, pentru o imprimantă comercială.

- Trimiteți publicații prin poștă electronică care apar așa cum plănuiați. Îmbunătățiri în distribuirea și vizualizarea poștei electronice, incluzând asistență pentru trimiterea de publicații cu mai multe pagini ca un mesaj cu o singură pagină, facilitează mai mult ca oricând crearea și trimiterea publicațiilor ca mesaje de poștă electronică.

- Realizați conversia publicațiilor pentru vizualizare pe Web și adăugați cu ușurință navigare, actualizare, editare și afișare.

- Identificați și corectați problemele neintenționate ce pot apărea pe desktop, la imprimarea comercială, pe Web și în poșta electronică utilizând Verificatorul design îmbunătățit.

Preview document

Microsoft Office - Pagina 1
Microsoft Office - Pagina 2
Microsoft Office - Pagina 3
Microsoft Office - Pagina 4
Microsoft Office - Pagina 5
Microsoft Office - Pagina 6
Microsoft Office - Pagina 7
Microsoft Office - Pagina 8
Microsoft Office - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • Microsoft Office.doc

Te-ar putea interesa și

Analiza și Proiectarea Sistemelor Informatice

Cap. I Analiza sistemului informațional 1.1. Prezentarea generala a organizației Colegiul Național Economic ,,Theodor Costescu” a fost înfiinţată...

Utilizarea aplicației Microsoft Office 2007 - SC Vel Pitar SA

1.Introducere Scopul proiectului Scopul acestui proiect este acela ca studenţii (indirect beneficiarii ) sa înveţe să elaboreze un proiect , sa...

Bază de date supermarket

ISTORIE Microsoft Office Access,denumit anterior si Microsoft Access, este un sistem managerial de baza d edate relationate creat de Microsoft...

Audit Informatic

Denumire societate: SC COSMETICO SRL Obiect activitate: distributie / comert produse cosmetice Organigrama: atasat in Anexa 1 Societatea...

Microsoft Office

INTRODUCERE INFORMATII DESPRE MICROSOFT OFFICE Microsoft Office 2000 este un pachet de programe dedicat tuturor utilizatorilor ce au nevoie de...

XML și Microsoft Office

1 Nevoia de XML Principalul inconvenient pe care il aveau pana acum programele de tip office era incompatibilitatea documentelor unuia cu...

Studierea Structurii Microsoft Office

Scopul lucrării: Analiza si sinteza functiilor de baza ale structurii MS OFFICE ale SO contemporane Introducere: Descrierea succinta a...

Ai nevoie de altceva?