O afacere de succes - restaurant moldovenesc

Referat
7/10 (1 vot)
Conține 1 fișier: pdf
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 1159
Mărime: 884.84KB (arhivat)
Publicat de: Aura S.
Puncte necesare: 6

Extras din referat

Repere teoretice:

Etica de afacerimonitorizează conduita etică a membrilor întreprinderei și a partenerilor săi.

Este un set de reguli și legi de afaceri, bazate pe valori general-umane. Prin valori se înțeleg valorile preferate de societate sau de indivizi aparte . Valorile sociale includ așa categorii precum conștiința, corectitudinea, respectul, justiția etc. Din punct de vedere al comerțului, acestea corespund calității produselor, satisfacerii clienților, respectării normelor publicitare, sănătății și siguranței.

Etica antreprenorială se bazează nu numai pe respectarea intereselor propriei întreprinderi, ci și ale partenerilor, clienților și ale societății în general. Această regulă se referă și la concurenți - se interzice să li se aducă prejudicii prin intermediul unor măsuri care depășesc limitele concurenței sănătoase.

O afacere de succes în domeniu:Alimentarea omenească.

Poate cu o afacere în domeniul modei sau auto poți da greș, însă cu siguranță nu va fi la fel dacă vei investi în hrană. Din diferite motive , alimentele reprezintă o afacere prosperă pentru cei mai mulți antreprenori, fie că vorbim despre mîncăruri eco sau fast - food.

Este ușor să deschizi o astfel de afacere, pentru că piața alimentelor este în continuă extindere. Important este să vii cu ceva nou.

Deschiderea unui-

RESTAURANT MOLDOVENESC

Celmaiprobabil, in spateledorinteifiecaruia de a-șideschidepropriul restaurant staspiritulantreprenorialsipasiuneapentruindustriaospitalitatii.Asa cum bine stim, de celemaimulteori, pasiunea nu este un ingredient suficientpentrusucces.

In primul rand, se elaboreazaun “plan de succes” in detaliu. Business plan-ulsicercetarea din spate suntfundamentalepentruoriceafacere.Vorbaproverbului, “those who fail to plan, plan to fail.”

De ce, de regula, francizele au maimultsuccesdecatrestauranteleindependente? Raspunsulestesimplu. Dezvoltatorii de francize pun mult accent pecercetareapieteisipedezvoltareaconceptului. In plus, au parte de experientetrecute care ii ghideaza in viitoarelealegeri, atuncicanddeschid o noualocatie.Caatare, o franciza vine cu sistemeoperationalesifinanciare testate siprofitabile.

Deschidereaunui restaurant noueste un lucrudificilsi complex. Suntfoartemulteaspecte care trebuiesa fie luate in considerare,

incepand cu parteafinanciara, viitorii tai clientii, specificulrestauratuluisimultealtele, terminand cu personalulceilveiangaja.

Preview document

O afacere de succes - restaurant moldovenesc - Pagina 1
O afacere de succes - restaurant moldovenesc - Pagina 2
O afacere de succes - restaurant moldovenesc - Pagina 3
O afacere de succes - restaurant moldovenesc - Pagina 4
O afacere de succes - restaurant moldovenesc - Pagina 5
O afacere de succes - restaurant moldovenesc - Pagina 6
O afacere de succes - restaurant moldovenesc - Pagina 7
O afacere de succes - restaurant moldovenesc - Pagina 8
O afacere de succes - restaurant moldovenesc - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • O afacere de succes - restaurant moldovenesc.pdf

Alții au mai descărcat și

Tehnologia obținerii berii

Berea este o bautura alcoolica nedistilata, obisnuita prin fermentarea cu drojdie a unui must realizat din malt, apa si fiert cu hamei. Unii...

Industrie chimică alimentară

Proprietati mecanice - Elasticitatea - Plasticitatea - Duritatea - Rezistenta Proprietati fizice - Electrice - Magnetice - Optice -...

Ai nevoie de altceva?