Etica Afacerilor

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Etica Afacerilor.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 9 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Angela Stan

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Management

Cuprins

1.Prezentare Generala pag.2
2.Analiza SWOT pag.4
3.Cod de Etica pag.5
- Preambul pag.5
- Definitii pag5
- Cod Etic pag6
4.Chestionare pag.9

Extras din document

1.Prezentare Generala

Keys este o companie de servicii imobiliare si consultanta strategica specifica. Cu o echipa tanara si dinamica, in permanenta perfectionare pentru a fi cei mai buni specialisti in domeniul imobiliar, compania Keys ocupa un important segment de piata, prin oferte rezidentiale (apartamente si proiecte de locuinta, case si vile), corporate (sedii de birouri si spatii comerciale), terenuri si spatii industriale.Ofera deasemeni si servicii conexe: cadastru, intabulare, carte funciara, solutii de creditare, amenajari interioare.Calitatea serviciilor oferite de compania noastra se bazeaza pe pregatirea si disponibilitatea membrilor echipei care contribuie la atingerea unui standard cat mai ridicat.

Compania noastra este preocupata atat de clienti, cat si de angajati, deoarece doar cu un personal motivat si bine pregatit putem oferi un standard profesional cat mai inalt. Aceasta companie se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice. Consultantii vin in intampinarea persoanelor fizice active cu venituri lunare medii si mari care doresc achizitionarea de apartamente sau de case individuale in ansambluri rezidentiale, de terenuri in zone dezvoltate sau in curs de dezvoltare rezidentiala.Persoanele juridice care doresc spatii pentru birouri, depozitare, productie sau terenuri cu destinatie rezidentiala sau industriala, gasesc in compania Keys echipa in masura sa satisfaca cele mai exigente cerinte.

Informatia este suportul activitatii noastre, in jurul ei se concentreaza toate resursele. Momentul achizitiei unui apartament, a unei case sau al inceperii unui proiect necesita o foarte buna informare prealabila - informatie pe care consultantul imobiliar o detine, o organizeaza, o analizeaza si explica. Compania a fos infiintata in anul 2006, iar media de varsta a echipei fiind de 28 de ani.

2.Analiza S.W.O.T.

Puncte tari Puncte slabe

- echipa tanara si dinamica

- personal motivat si bine pregatit

- ambianta, decor, primire

- prezenta concurentilor directi in acceasi zona unde se afla aceasta companie

Oportunitati Amenintari

- atingerea pargului de dezvoltare, si anume deschiderea unor filiale in alte orase

- angajarea unor profesionalisti care sa scolarizeze echipa companiei pentru o mai buna cunoastere a domeniului imobiliar - clienti foarte versatili

- aparitia unor companii cu o echipa mult mai pregatita fata de a companiei Keys

Fisiere in arhiva (1):

  • Etica Afacerilor.doc

Alte informatii

Universitatea Transilvania Facultatea de Stiinte Economice -specializarea Management-