Tehnologie pentru Telefoane Mobile

Imagine preview
(6/10 din 2 voturi)

Acest referat descrie Tehnologie pentru Telefoane Mobile.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 6 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Profesor asistent doctorant : Cristian Crăciun

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 2 puncte.

Domeniu: Management

Extras din document

INTRODUCERE

Prima companie care a adus servicii GSM în România este, de asemenea, si prima companie ce prezinta servicii 3G în România. Demonstratia a avut rolul de a prezenta publicului românesc serviciile disponibile în sistemul 3G, în prezent, si de a ne ajuta sa putem cuantifica interesul acestei piete pentru acest tip de servicii. Acum suntem coplesiti de raspunsul pozitiv al pietei si de interesul aratat pentru 3G

Aceasta tehnologie este cea mai noua iesita in domeniul telefoanelor mobile, acesta fiind motivul meu pentru alegerea acestei inovatii.

CONNEX 3G

Tehnologia 3G (adica apartinând "generatiei a treia") este un urias pas inainte pentru serviciile mobile de comunicatie. Tehnologia noii generatii iti permite apeluri video, acces de mare viteza la Internet, transfer rapid de date si descarcare de fisiere mari de pe web. Mai mult, in timp ce faci toate astea, poti asculta si muzica direct de pe telefonul tau mobil. O tehnologie revolutionara.

Apelul video

Tehnologia 3G iti ofera posibilitatea de a initia si de a receptiona apeluri video.

Avantajele apelului video

Fie ca esti mereu pe drumuri si n-ai timp sa te ocupi personal de toate proiectele firmei sau pur si simplu, nu apuci sa te intâlnesti cu prietenii atât de des pe cât ti-ai dori, 3G iti ofera soluttia ideala: apelul video. Te vezi si esti vazut de cei cu care vorbesti! In plus, ai acces la Internet chiar in timpul apelului, asa ca te poti folosi si de datele trimise urgent de colegi pentru sustinerea prezentarii.

Comunicare vizuala

Cu acest serviciu, poti colabora mai bine cu colegii si partenerii, mai ales cu cei care au birouri în teritoriu. Nu mai e nevoie sa participi fizic la toate sedintele firmei. Poti supraveghea sau sustine prezentari de afaceri pe telefonul mobil.

Apelul video international

În prezent, poti efectua apeluri video catre abonatii retelelor: Mobilkom (Austria), Vodafone (Germania), SFR (Franta), Vodafone Italia (Omnitel), Vodafone (Portugalia), Swisscom (Elvetia), Vodafone (Grecia), Vodafone (Marea Britanie).

Apelul video din roaming

Când pleci in strainatate, ai posibilitatea de a initia si de a receptiona apeluri video. Lista tarilor si a operatorilor straini cu care Connex a semnat acorduri de roaming 3G este in continua crestere. De fiecare data când pleci in strainatate, acceseaza lista partenerilor de roaming si tarifele pentru apeluri video.

Fisiere in arhiva (1):

  • Tehnologie pentru Telefoane Mobile.doc

Alte informatii

FACULTATEA DE MANAGEMENT TURISTIC SI COMERCIAL DISCIPLINA : BAZELE MERCEOLOGIEI