Evaluarea afacerii la SC Prink Jet SRL

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 12 în total
Cuvinte : 2701
Mărime: 58.03KB (arhivat)
Publicat de: Angel Bucur
Puncte necesare: 5
Universitatea Babeş Bolyai Cluj – Napoca Facultatea de Business

Extras din referat

PREZENTARE SC. PRINK JET S.R.L.

Firma SC PRINK JET SRL, face parte dintr-un renumit lant european de magazine în vânzarea de consumabile pentru aparatele de birou: cartuşe, tonere, reincarcari. Aceasta a fost infiintata in Cluj- Napoca in urma cu 4 ani, la data de 29 martie 2010, cu sediul pe strada Milton Lehrer numarul 12.

Asadar, ca magazin specializat in cartuse, toner si hartie pentru imprimante s-a impus pe piata francizei europene ca fiind marca cea mai dinamica din ultimii ani, care are pana in prezent 787 de puncte de vanzare in lume in 12 tari europene precum: Italia, Spania, Franţa, Germania, Portugalia, Republica Cehă, Finlanda, Elveţia, Slovenia, Belgia, România şi Olanda.

Această firmă a fost înregistrată la Oficiul Comerţului sub forma de „Societate cu răspundere limitată”, cu asociat unic, ale cărei obligaţii sociale sunt garantate cu patrimoniul social, asociaţii fiind obligaţi numai la plata părţilor sociale.

Capitalul social in valoare de 200 de lei a fost vărsat integral în momentul constituirii şi este înpărţit în 20 de părţi sociale, o parte socială având valoarea de 10 lei.

Societatea a fost înfinţată pe o perioadă nedeterminată de timp, urmând a funcţiona până la dizolvare, respectiv până la lichidarea acesteia şi are un număr mediu de 20 de salariati in anul 2012 conform statisticilor www.mfinante.ro

Societatea SC PRINK JET SRL deţine 4 magazine in fiecare din orasele: Cluj-Napoca, Braila, Suceava si Oradea. Compania are ca activitate principala conform CAEN - repararea altor echipamente (3319).

Prink Jet propune o gama ampla de produse consumabile pentru toate codurile de imprimante aparute pe piata in ultimii 20 de ani si anume:

- Cartuşe inkjet Prink

- Toner Prink

- Cartuşe Snap Prink

- Prink Refill Kit

- TTR Print

- Hârtie şi Hârtii Speciale Prink

- Produse Originale

1. Diagnosticul juridic:

1. Dreptul comercial

În virtutea activităţilor desfăşurate, SC PRINK JET SRL poseda propria fabrica situata in Italia in zona de nord, Emilia-Romana. Acestia au propriul departament de proiectare si folosesc personal propriu in amenajarea localelor, in executarea mobilierului, in expediere si montaj. Asadar, punctul de plecare al tuturor magazinelor se rezuma la parteneriatul cu Prink Iitalia, acesta fiind singurul furnizor legal de materiale si echipamente.

2. Dreptul fiscal

Din informaţiile pe care le deţinem, societatea SC.PRINK JET.SRL, la finele anului 2012:

- are datorii către bugetul statului sau către terţe persoane in valoare de 131472 lei

- de la înfinţare şi până în momentul de faţă a respectat toate prevederile legale care au aplicabilitate în domeniul în care firma îşi desfăşoară activitatea şi astfel că societatea nu a avut nici un litigiu din punct de vedere fiscal.

Preview document

Evaluarea afacerii la SC Prink Jet SRL - Pagina 1
Evaluarea afacerii la SC Prink Jet SRL - Pagina 2
Evaluarea afacerii la SC Prink Jet SRL - Pagina 3
Evaluarea afacerii la SC Prink Jet SRL - Pagina 4
Evaluarea afacerii la SC Prink Jet SRL - Pagina 5
Evaluarea afacerii la SC Prink Jet SRL - Pagina 6
Evaluarea afacerii la SC Prink Jet SRL - Pagina 7
Evaluarea afacerii la SC Prink Jet SRL - Pagina 8
Evaluarea afacerii la SC Prink Jet SRL - Pagina 9
Evaluarea afacerii la SC Prink Jet SRL - Pagina 10
Evaluarea afacerii la SC Prink Jet SRL - Pagina 11
Evaluarea afacerii la SC Prink Jet SRL - Pagina 12

Conținut arhivă zip

  • Evaluarea Afacerii la SC Prink Jet SRL.docx

Ai nevoie de altceva?