Mediul de Marketing - Firma de Paza

Imagine preview
(9/10 din 4 voturi)

Acest referat descrie Mediul de Marketing - Firma de Paza.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 14 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Iuga, Popa

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 6 puncte.

Domenii: Marketing, Management

Extras din document

Conceptia de marketing a întreprinderii moderne ridica la rangul de necesitate orientarea ei spre exterior, deoarece ea trebuie sa produca si sa ofere pietii numai ceea ce se cere efectiv si deci se poate vinde, orientându-si astfel întreaga activitate în functie de dorintele si necesitatile cumparatorului. Aceasta presupune încadrarea ei în structura mediului ambiant, sincronizarea activitatii sale cu dinamismul, formele si directia evolutiei acestui mediu.

Mediul de marketing, constituit din ansamblul factorilor cu care întreprinderea trebuie sa convietuiasca, care de obicei îi scapa de sub control, influenteaza relatia sa cu clientii, astfel încât supravietuirea si prosperitatea sa este conditionata de cerintele lui.

Marketingul serviciilor are ca domeniu sectorul tertiar, caracterizat prin eterogenitate, intangibilitate si inseparabilitate de prestator, ceea ce a impus aparitia unor metode si tehnici specifice, iar pe masura dezvoltarii atât a sectorului tertiar, cât si a marketingului, a dus la delimitarea unor domenii separate, aflate în plina afirmare: marketing financiar, marketingul transportului, etc.

Se remarca o atractie a marketingului în rândul prestatorilor de servicii profesionale: experti contabili, avocati, arhitecti, etc. care au capatat libertatea de a se concura si care folosesc pe scara larga metodele si tehnicile de marketing .

Marketingul serviciilor se particularizeaza prin: interdisciplinaritate, unitate în diversitate, grad ridicat de complexitate ce imprima specificitate mai ales mixului de marketing .

Prezentarea firmei SC. PRIMA GUARD SECURITY INTERNATIONAL S.R.L.

Fiecare firma trebuie sa-si evalueze periodic punctele tari si slabe. Analiza punctelor tari si slabe a unei firme nu implica automat toate slabiciunile, dar nici nu trebuie sa-si faca un titlu onorific din toate punctele tari care le poseda.

Fiecare firma trebuie sa fie capabila de a desfasura lucruri elementare precum: crearea de produse noi, transformarea materiei prime în produse finite, onorarea comenzilor, rezolvarea probemelor clientilor în timp util, etc. Fiecare proces este creator de valoare si implica lucrul în echipa.

Fisiere in arhiva (1):

  • Mediul de Marketing - Firma de Paza.doc