Organizare de Eveniment - Beauty and Shine

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 10 în total
Cuvinte : 1988
Mărime: 254.73KB (arhivat)
Puncte necesare: 5
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Ramona Puia
A fost prezentat in cadrul Facultatii de Economie ASE, am obtinut punctajul maxim.

Extras din referat

Incepand cu luna noiembrie, renumita marca japoneza de bijuterii Beauty’N Shine doreste sa fie prezenta si pe piata din Romania.

Beauty’N Shine este o companie fondata in 1992 fiind una dintre cele mai mari companii care au dezvoltat o metoda de cultura a unor perle pefect sferice, perlele naturale avand forme neregulate. Acestea fiind extrem de rare, au devenit la fel de scumpe ca si diamantele. Succesul creatorului Yoko Jong in a obtine perle de cultura perfect sferice a facut ca ele sa fie mai accesibile publicului larg si a stat practic la baza crearii unei noi industrii. Perlele au devenit o necesitate in lumea modei si un ingredient esential in industria bijuteriior.

Colectiile Beauty’ N Shine includ piese cu un design clasic, piese cu un design inspirat de colectiile vandute initial in primul an al aparitiei in Japonia precum si colectii moderne printre care se numara si originala colectie „Pearls in motion” („Perle in miscare”) ale carei piese pot fi modificate luand astfel mai multe forme, in functie de dorinta celei care le poarta.

Colectiile Beauty’ N Shine sunt realizate din cele mai bune materiale de la perle de cultura Akoya de cea mai inalta calitate si perle de cultura din Marea Sudului (albe, negre si aurii), pana la diamante sau pietre pretioase .

In stilul sau obisnuit, Jong ofera clientilor din Romania o serie de colectii care atrag atentia, menite sa fie purtate cu incredere si stil, cum ar fi „Classic Jong”, „Colectia Milano”, „Elements of Life” , „Pearls in Motion”, „Lariat”.

Cu un design clasic, Classic Jong combina cele mai alese perle de cultura cu diamante montate in platina.

Colectia Milano, deja prezenta in Romania, contine bijuterii moderne, cu perle create de Giovanna Broggian.

Colectia „Elements of life” este inspirata de cele patru elemente (Apa, Foc, Pamant si Aer) – sursa vietii in univers. In cazul acestei colectii, safire colorate si diamante adauga stralucire perlelor de cultura Akoya, perlelor de cultura din Tahiti sau Marea Sudului. .

Beauty’N Shine doreste lansarea si promovarea produselor si pe piata din Romania, datorita interesului crescut al romanilor fata de bijuteriile creatorului Yoko Jong. “In ultimii ani, am observat un interes crescut pentru produsele Beauty’N Shine din partea clientilor romani care au vizitat magazinele noastre din Londra sau locatii ale retailerilor nostri din Europa. Acesta a fost punctul de pornire pentru decizia noastra de a lansa brandul Beauty’N Shine in Romania unde exista un mare potential de crestere. Suntem incantati ca, alaturi de distribuitorul nostru unic Chronolink, care are o foarte buna cunoastere a pietei produselor de lux din Romania, sa putem raspunde interesului manifestat de clientii nostri de aici oferindu-le piese de cea mai inalta calitate”, declara Rosy Hopper, Sales Executive Europe la Beauty’N Shine.

Agentia noastra de relatii publice furnizează clienţilor servicii de corporate PR, brand PR, managementul situaţiilor de criză, servicii de comunicare pentru managementul schimbării şi public affairs. Printre clienţii agenţiei se numără: Pepsi, Automobile Dacia, Renault Nissan, Allianz-Tiriac Pensii Private, Henkel, Wrigley, Scandia Sibiu, si nu in ultimul rand compania Beauty’N Shine, care ne-a solicitat serviciile.

Pentru anul curent, Chronolink intentioneaza sa aduca pe piata din Romania atat colectii clasice, care pot fi gasite in fiecare dintre magazinele Beauty’N Shine din intreaga lume, cat si unele dintre cele mai noi produse, recent lansate la expozitia internationala de ceasuri si bijuterii, Baselworld 2007 (din Basel, Elvetia). In viitor, compania intentioneaza sa lanseze un magazin de bijuterii Beauty’N Shine in Bucuresti.

Preview document

Organizare de Eveniment - Beauty and Shine - Pagina 1
Organizare de Eveniment - Beauty and Shine - Pagina 2
Organizare de Eveniment - Beauty and Shine - Pagina 3
Organizare de Eveniment - Beauty and Shine - Pagina 4
Organizare de Eveniment - Beauty and Shine - Pagina 5
Organizare de Eveniment - Beauty and Shine - Pagina 6
Organizare de Eveniment - Beauty and Shine - Pagina 7
Organizare de Eveniment - Beauty and Shine - Pagina 8
Organizare de Eveniment - Beauty and Shine - Pagina 9
Organizare de Eveniment - Beauty and Shine - Pagina 10

Conținut arhivă zip

  • Organizare de Eveniment - Beauty and Shine.doc

Alții au mai descărcat și

Evenimente și manifestări promoționale - studiu de caz festivalul de publicitate Ad’or 2004

INTRODUCERE Publicitatea este unul dintre fenomenele cele mai pregnante şi mai atrăgătoare ale vieţii moderne care a invadat România în ultimii...

Evenimentul de Lansare CrisTim

I. Alegerea strategiei de acoperire a pieţiei Produsul se va lansa la nivel naţional, deoacece fiind un bun alimentar am considerat că nu este...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Ai nevoie de altceva?