Piata insignelor din Romania

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Piata insignelor din Romania.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 5 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Marketing

Extras din document

B.R.T Design

Firma B.R.T Design se ocupă cu procesarea și imprimarea de insigne pentru companii și diverse evenimente ce au loc pe întreg teritoriul României.

1.Elementele specifice ale mediului de marketing:

Mediul intern al marketingului cuprinde toate resursele umane, financiare din categoria factorilor interni.

Firma noastră deține două terenuri. Unul este aflat la periferia orașului Iași, având o suprafață de 500 mp, unde se desfășoară producția de insigne. Pe acest teren firma noastră dispune de o hală de depozitare a metalului si a culorilor, o hală de producție și o clădire administrative. Celălalt teren se situează in centrul orașului Iași cu o suprafață de 100 mp, unde se desfășoară comercializarea insignelor.

În ceea ce privește echipamentele necesare prelucrarii si producerii de insigne, compania noastră deține cele mai moderne și complexe aparaturii disponibele pe piață. Echipamentele de care firma are nevoie pentru a produce insignele sunt urmatoarele: matrița, presă, gravatoare, imprimante, etc.

Compania se bazează pe un număr de treisprezece angajați structurați astfel:

- 2 vânzători

- 2 distribuitori

- 2 responsabili de depozitare

- 5 responsabili de producție

- un contabil

- un responsabil de reciclare

Mediul extern de marketing are doua componente principale: micromediul și macromediul. Micromediul este format din acei factori care influențează direct capacitatea firmei de servire a clientelei. Acești factori sunt: firma însași, furnizorii, distribuitorii, clienții, concurenții si publicul. Macromediul este format din ansamblul factorilor sociali care acționeaza asupra micromediul firmei.

În cadrul firmei B.R.T Design dorim să colaborăm cu furnizori de încredere ce ne pot ajuta sa oferim clienților noștri, cele mai bune, atrăgătoare și rezistente insigne. Dorim să fim mereu cu un pas înaintea concurenței prin apropierea fața de clienți și prin consultarea cu ei în alegerea celui mai arătos și atrăgător design al insignei. De aceea lucrăm cu firma Metaled S.R.L care ne furnizează cel mai rezistent si de calitate metal de pe piață. De asemenea lucrăm și cu firma Color S.R.L care ne pune la dispoziție o gamă variată de culori pentru gravarea insignelor.

Din punct de vedere economic, punem la dispoziția clienților noștri insigne la un preț atrăgător, acesta reflectând calitatea superioară a produselor noastre.

Pentru că ne pasă de mediul înconjurător, la fiecare eveniment vom pune la dispoziția organizatorilo un angajat ce va colecta insignele de la cei care nu vor să le pastreze, acestea fiind ulterior reciclate.

Fisiere in arhiva (1):

  • Piata insignelor din Romania.docx