Plan de Afaceri al SC Medservice Center SRL

Referat
4/10 (2 voturi)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 8 în total
Cuvinte : 5119
Mărime: 37.85KB (arhivat)
Puncte necesare: 8

Extras din referat

I Sinteza planului

Societatea comerciala MEDSERVICE CENTER S.R.L. desfasoara o activitate in cadrul sectorului tertiar,al serviciilor.

DOMENIUL DE ACTIVITATE AL SOCIETATII il reprezinta serviciile de sanatate publica, mai précis furnizarea catre unitatile sanitare si alte organisme din acest domeniu a unei baze tehnico-materiale constand in:

-echipamente medicale pentru:diagnosticare,tratament,sterilizare,

sali de operatie

-consumabile medicale diverse

-echipamente pentru interventii in caz de urgenta

-mobilier medical

SERVICIILE PRESTATE include urmatoarele grupe principale:

-import de aparatura, instrumente,mobilier si consumabile medicale

-transport si comercializare:

-de aparatura,instrumente,mobilier medical,consumabile

medicale

-asistenta tehnica la punerea in functiune si service dupa

livrare

-transport de marfuri cu mijloace proprii sau inchiriate

In ceea ce priveste SITUATIA PATRIMONIALA societatea este constituita cu capital privat romanesc, in valoare de 100.000 RON.La ora actuala,societateta detine in proprietate un depozit si o locatie cu birouri,cu finisaje de calitate,ambele aduse ca aport de unul dintre asociati. Activele achizitonate in patrimoniul societatii mai cuprind in principal si: mobilier de birou,5 calculatoare, rechizite,tipizate, 3 autovehicule cu vechime intre 1 si 4 ani,din care 2 sunt in proprietatea proprie, iar unul reprezentinta contract de leasing in derulare. s.a.

PE PLAN FINANCIAR se prevede o situatie destul de buna pentru firma. Sondajele facute au aratat ca acest domeniu nu este foarte dezvoltat, insa tot mai mult se accentueaza nevoia clientilor (persoane juridice si fizice) de a dispune la momentul oportun de echipamentele medicale de care au nevoie , intr-un mod cat mai lejer , doar rasfoind cataloagele de prezentare si comandand. Este foarte simplu pentru ei si in acelasi timp profitabil pentru noi.

OFERTA se adreseaza tuturor celor interesati de aparatura, instrumentele si consumabilele medicale, atat persoanelor fizice,cat si persoanelor juridice care activeaza pe acest segment de piata,al serviciilor de sanatate. Este important sa mentionam ca oferta se adreseaza si celor care doresc sa inceapa o afacere in acest domeniu. S.C MEDSERVICE CENTER S.R.L. ofera asistenta, in vederea achizitionarii celor necesare unui cabinet, asigura punerea in functiune a dotarilor moderne ,precum si service-ul dupa livrare

AVANTAJELE detinute fata de ceilalti agenti din acest domeniu: toate produsele pe care societatea le comercializeaza intrunesc cel putin cerintele standardului de calitate ISO 9001.Insasi societatea are implementat standardul de calitate ISO 9002, fapt ce confera partenerilor o siguranta deplina privind calitatea serviciilor si produselor achizitionate.

SATISFACEREA CLIENTULUI se face in conformitate cu criteriile si etica profesionala, prin continua imbunatatire a calitatii serviciilor, luand in considerare si conditiile impuse de societate si mediu. Dupa cel putin 3 contracte incheiate si onorate in cele mai bune conditii, clientul are facilitatea de a plati in transe produsul/ serviciul de care are nevoie, eventual, in functie de caracteristicile contractului, chiar reduceri de pret. Prin urmare, pentru societate este important atat raportul calitate/ pret, cat si increderea clientilor in produsele si serviciile oferite de societate.

II. Descrierea afacerii

MEDIUL DE DEZVOLTARE AL AFACERII. Starea de sanatate a populatie, ca indicator important al calitatii vietii este determinata, in masura insemnata, de nivelul general de dezvoltare economico-sociala, de structura consumului, de standardul igienei individuale, de gradul de cultura si nu in ultimul rand de serviciile de sanatate Desi specialistii estimeaza ca starea de sanatate a populatiei este numai intr-un procent de 10% determinate de asistenta medicala,90% fiind influentata de factori socio-economici ,baza materiala a acestor servicii in tara noastra nu este de natura sa asigure un grad satisfacator,cantitativ si calitativ, de mentinere si refacere a starii de sanatate a locuitorilor din Romania.

IDEEA AFACERII a luat nastere cu intentia de a veni in intampinarea tuturor institutiilor,centrelor si clinicilor medicale, pentru a le oferi produse de o inalta calitate,atat romanesti cat si straine, in vederea optimizarii conditiilor in care acestia isi primesc pacientii. In general,oamenii sunt incantati sa beneficieze de un mediu optim din partea cabinetelor medicale. Unul dintre asociatii firmei, in calitate de medic, marturiseste,din proprie experienta, ca exista intotdeauna nevoie de ceva intr-un cabinet medical si este mult mai usor sa ai ca partener o firma care sa-ti asigure necesitatile in cele mai bune conditii de timp,pret,calitate.

MEDSERVICE CENTER este o societate cu răspundere limitata , avand ca asociati pe Stefanescu Carmen (CNP 2850907450010) 55% si pe Nedelcu Mirela (CNP 2850317400176) 45%.

CONDUCEREA societatii este asigurata de:

- Sandu Carmen– director general – economist

- Nedelcea Mirela- director economic- economist

- Nistor Cristina – director comercial- medic.

TIPURILE DE PRODUSE importate de la firme bine cunoscute pe plan international,pe care societatea le livreaza,sunt:

I. aparatura medicala pentru diagnosticare ,tratament si sterilizare:

- tensiometre si oscilometre, otoscoape, oftalmoscoape, laringoscoape, stetoscoape simple, duble si fetale, electrocardiografe, electroencefalografe, ecografe, audiometre, tonometre, termometre, glucometre, spirometre.

- electrocautere, aparate aerosoli, unituri ORL si aparate pentru fizio si balneoterapie.

- aer cald (pupinel-etuva), abur (autoclave) si lampi germicide.

II. materiale medicale consumabile:

- ace(injectie, recoltare, spinale si chirurgicale), benzi indicatoare sterilizare, bonete si masti chirurgicale, canule pentru chiuretaj, dezinfectante, fesi, comprese, tifon, vata, gel, lame bisturiu, manusi consultatie si chirurgicale, microperfuzoare, saci urinari, seringi si truse perfuzie-transfuzie.

III. instrumentar medical:

- ciocan reflexe, departatoare,foarfeci,manere bisturiu, pense, specule, cutii instrumentar, casolete, tavite renale.

IV. echipamente de interventie rapida in caz de urgente, catastrofe si dezastre:

- sisteme de imobilizare vacumatica, truse urgenta pentru resuscitare respiratorrie, sisteme interventie zone greu accesibile,defibrilatoare, echipare ambulanta, containere mobile complet echipate pentru sali de operatie.

V. aparatura pentru sali de operatie ATI:

- aparat de anestezie, aparat de ventilatie, masa operatie, lampa scialitica, aspiratoare chirurgicale si monitoare.

VI. mobilier pentru clinici si cabinete medicale:

- birou medic, canapea consultatie, dulap medicamente si vestiar,dulap fisier, masa ginecologica, paravan, lampi examinare si paturi spital.

ATU-URILE FIRMEI in competitia cu alte firme similare sunt:diversitatea produselor; aceste dotari fiind oferite la preturi accesibile si intr-un sistem de plata foarte avantajos pentru intreprinzatorul in cauza; certitudinea calitatii ce inspira incredere si

Preview document

Plan de Afaceri al SC Medservice Center SRL - Pagina 1
Plan de Afaceri al SC Medservice Center SRL - Pagina 2
Plan de Afaceri al SC Medservice Center SRL - Pagina 3
Plan de Afaceri al SC Medservice Center SRL - Pagina 4
Plan de Afaceri al SC Medservice Center SRL - Pagina 5
Plan de Afaceri al SC Medservice Center SRL - Pagina 6
Plan de Afaceri al SC Medservice Center SRL - Pagina 7
Plan de Afaceri al SC Medservice Center SRL - Pagina 8

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afaceri al SC Medservice Center SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Plan de Afaceri SC Kinetomedica SRL

I. Prezentarea organizaţiei 1. Istoricul organizaţiei S.C. Kinetomedica S.R.L. a fost înfiinţată în anul 1991, în Bucureşti, numărându-se...

Înființarea unei firme

ANALIZA ACTIVITATILOR LA NIVELUL FIRMEI “S.C MEDICO AP S.R.L” Profilul societatii SC MEDICO AP SRL Societatea comerciala MEDICO AP SRL are sediul...

Cabinet Privat de Analize Medicale Health Center

1.Analiza Cabinetul privat de analize medicale „Health Center” efectuează analize medicale generale, precum şi şedinţe de masaj de relaxare, de...

Promovarea unui serviciu - Centrul Proestetica Sana Bali Spa

1. “Centrul ProEstetica Sana Bali Spa” 2. Slogan: - Primul centru holistic de slabire si wellness din Moldova - Căldură umană, răsfăţ şi...

Biskrem

Analiza pietei Grupul Ulker este cunoscut în special pentru dulciurile produse, domeniu în care traditia de durata determina o încredere solida în...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Ai nevoie de altceva?