Plan de afaceri compania ExpeGoods

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: pptx
Pagini : 12 în total
Mărime: 131.07KB (arhivat)
Publicat de: Leonid Iorga
Puncte necesare: 3

Extras din referat

Am propus ca in urmatorii 5 ani sa introduc pe piata o noua companie ce se ocupa cu transportul intern si international de marfuri.

Compania va ajunge la o cifra de afaceri de 15 de milioane de euro intr-o perioada de 5-10 ani.

Firma “ExpeGoods” le va oferi clientilor, persoane juridice, servicii de transport intern si international de marfa, in vehicule de transport de marfa de ultima generatie, dotate cu GPS, pe baza de orar fix. Vom oferi garantia livrarii la timp prin intermediul urmaririi prin GPS a vehiculelor si, de asemenea, le vom oferi clientilor posibilitatea urmaririi statutului livrarii prin integrarea datelor GPS intr-o interfata web.

Piata este reprezentata de companiile de transport care opereaza in Romania, atat internationale, cat si intreprinderi locale. Aceste servicii depind in general de volumul schimburilor comerciale interne si internationale; anticipam o crestere moderata, de circa 1,5% - 2% anual, a acestor schimburi in ceea ce priveste comertul intern, si o stagnare a schimburilor comerciale internationale, pe fondul scaderii importurilor, determinata de deprecierea monedei nationale.

Obtinerea unui profit brut de 500 mii euro la sfarsitul anului;

Reducerea costurilor fixe si variabile cu 25%;

Printre obiective se numara stablirea a cel putin 4 puncte de lucru pe teritoriul tarii in urmatorii sase ani, achizitionarea a 6 vehicule de transport de capacitati diferite (20t, 10t, 1,5t), si angajarea a 8 soferi cu contract full-time.

Le vom oferi clientilor nostri o gama larga de servicii de transport:

- ridicarea si livrarea de marfa (minimum 1,5 tone per transport)

- posibilitatea de a livra in vehicule incarcate sub capacitatea maxima

- urmarirea statutului livrarii printr-o interfata web prin care clientul va putea vedea in timp real unde se afla vehiculul

- suport telefonic pentru clienti

Clientii sunt persoane juridice care activeaza in domeniul retailului si/sau distributiei engros de marfa, cu cifre anuale de afaceri de peste 10 milioane de euro.

Sediul administrativ al companiei se va afla intr-un spatiu de birouri din cartierul Titan, iar dispeceratul, centrul logistic si parcarea vor functiona in acelasi loc.

In urmatorii 3 ani un alt sediu va fi deschis in cartierul Militari, motivul fiind apropierea de autostrada A1.

Conținut arhivă zip

  • Plan de afaceri compania ExpeGoods.pptx

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?