Plan de Marketing SC Maioko SRL

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 2205
Mărime: 48.78KB (arhivat)
Publicat de: Savina Botezatu
Puncte necesare: 0
Universitatea Lucian Blaga Sibiu Facultatea: stiinte Economice Specializarea: Economia Comertului Turismului si Serviciilor

Extras din referat

SC Maioko SRL este o societate cu raspundere limitată avand sediul in orasul Sbiu,Str. Calea Dumbravii Nr.2-4.(incinta hotel Ibis) jud.Sbiu.

Maioko Beauty Center este un salonul de infrumusetare si intretinere corporala cu o indelungata experienta in domeniu, complet utilat la standarde europene cu aparatura de ultima generatie si personal de specialitate, este pregatit sa raspunda celor mai ridicate cerinte ale clientilor, atat femei cat si barbati.

De la tuns, la cele mai noi trenduri de hairstyling sau extensie par, de la manichiura clasica la manichiura tehnica, de la masaj de intretinere la lipomasaj (LPG, ULTRATONE –Futura Pro), de la bronzare cu aparate verticale si orizontale la bronzare organica, aceasta din urma fiind cea mai noua tehnologie si singura metoda de bronzare rapida cu efect de anti imbatranire a pielii.

Maioko Beauty Center ofera tuturor, barbati sau femei, servicii de cea mai buna calitate la preturi accesibile. “Lucram cu frumusetea si respectam sanatatea.”

Misiunea noastră este satisfacerea completă a nevoilor consumatorilor.

Declaraţia de misiune: Să devenim lideri pe piaţa saloanelor de infrumusetare si intretinere corporala , acordând servicii de calitate superioară, la cele mai înalte standarde şi cu cea mai bună tehnologie, in vederea atragerii segmentelor de consumatori vizate.

Societatea intenţionează să işi construiască o poziţie puternică pe piaţa din oraş, prin practicarea unor preţuri concurenţiale, precum şi prin servicii ireproşabile.

Obiective:

1. Pozitia pe piaţa : Atingerea unei cote pe piata in Sibiu de 10% si marirea acesteia cu 5% pentru fiecare an următor.

2. Profitabilitatea: Cresterea profitului cu 8% pe an .

3. Calitate: Prestarea unor servicii calitative precum şi imbunatatirea permanentă a calitatii lor exprimata prin zero reclamatii din partea clientilor.

4. Clienţi: Cresterea continua a numarului clientlor, asfel incat pentru anul 2012 să se atinga un număr de 2 ori mai mare fata de anul 2011.

5. Perfecţionare: Organizarea de 2 ori pe an a cursurilor de perfectionare pentru angajaţii din companie.

6. Responsabilitatea socială : Alocarea a 1% din cifra de afaceri pentru sustinerea programului local de ingrijire a bolnavilor de cancer, incepind cu anul 2012

Analiza mediului de marketing

a. Descrierea ofertei.

Nivelul de dotare cu tehnica, cea mai buna cosmetica profesionala si specialistii calificati ai salonului de frumusete Maioko Beauty Center ofera posibilitatea de a primi servicii calitative:

Servicii de frizerie

Salonul de frumusete Maioko Beauty Center propune un spectru larg de servicii de frizerie la nivel inalt: tunsoare, aranjare, toate tipurile de infrumusetare, milaj, coafuri de seara si pentru nunta, cresterea artificiala a parului.

In practică specialistii salonului utilizeaza preparate profesionale pentru ingrijirea parului a companiei Wella si Londa, criteriile de baza care au devenit tehnologiile avansate, si increderea.

In practica sa specialistii salonului utilizeaza doar cosmetica prestigioasa pentru par, doar tehnici noi de tunsoare si tehnologia de vopsire, doar programe cu eficienta înalta si proceduri de ingrijire a parului si tratarii lui.

Masajul

Masajul – aceasta este cu adevarat metoda cu actionare miraculoasa, regenerare, intarire, insanatosirea organismului si profilactica maladiei. In conformitate cu alegerea corecta a metodei, masajul poate fi extrem de util, si-n marea majoritate a cazurilor este capabil de a ajuta practic fiecarui om, cu exceptia contraindicatiilor exceptionale.

Specialisti de inalta calitate cunosc multe tehnici de masaj. Ei aleg corect produsele cosmetice, si stabilesc necesitatea de prelungire a procedurilor in dependenta de starea pielii. Masajul face pielea fetei si corpului elastică, intareste muschii, normalizeaza circulatia sangelui si a schimbului de substante, scapa de riduri si celulita.

Manechiura si pedichiura

Specificul manechiurei, facute in salonul Maioko Beauty Center , nu consta nu numai in faptul ca, mult timp va arata impecabil, dar si-n faptul ca utilizarea cosmeticii profesionale pentru ingrijirea mainilor si tipuri speciale de masaj care permite de a pastra pielea mainilor tanara,moale si elastica.

Salonul Maioko Beauty Center propune toate tipurile de maneciura – clasica, europeană, SPA-manechiura:

• Acoperirea „manechiurei franceze”;

• Acoperirea decorativa (art-manechiură), aplicatii, straze;

• Cresterea unghiilor pe bază de gel.

Pedichiură se numeşte procedura de ingrijire a picioarelor, incluzand in sine o ingrijire speciala a degetelor de la picioare, indepartarea bataturilor, curatirea si pilirea unghiilor. Foarte placuta procedura SPA- pedichiura, care include indreptarea, cresterea unghiilor, masarea talpilor, actiune de indreptare a bataturilor si presarea cu ajutorul cosmeticii pe baza de componenti naturali, diferite tipuri de scrab, masti, lotuni si uleiuri.

Stylingul

Exterior frumos, îngrijit – obiectul ţintă a fiecărei femei. Cu ajutorul stiliştilor salonului Maioko Beauty Center fiecare femeie poate fi un star. Într-un timp scurt profesioniştii pot schimba exteriorul clientului, accentuând părţile pozitive şi mascând neajunsurile.

Preview document

Plan de Marketing SC Maioko SRL - Pagina 1
Plan de Marketing SC Maioko SRL - Pagina 2
Plan de Marketing SC Maioko SRL - Pagina 3
Plan de Marketing SC Maioko SRL - Pagina 4
Plan de Marketing SC Maioko SRL - Pagina 5
Plan de Marketing SC Maioko SRL - Pagina 6
Plan de Marketing SC Maioko SRL - Pagina 7
Plan de Marketing SC Maioko SRL - Pagina 8
Plan de Marketing SC Maioko SRL - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • Plan de Marketing SC Maioko SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Plan de Afaceri SC Wow Sun SRL

SINTEZA PLANULUI DE AFACERI Acest plan de afaceri s-a elaborat cu scopul principal de a evalua viabilitatea unei idei de afaceri. Ideea de afaceri...

Plan de Marketing - Salon de Manichiura-Pedichiura

1.Planul strategic al firmei Denumire firma: „S.C. Glamour Nails” Slogan: “Be glamour, be you!” Cod CAEN: 9602 Coafura si alte activitati de...

Plan de Marketing - Miola Nails

Motto : “Mainile tale, unghiile tale sunt parte din tine, Ingrijindu-le, iti reamintesti ca toate detaliile fiintei tale conteaza ” REZUMAT...

Studiu de Caz Asupra SC ColisoPan SRL

Cap.I:1.PREZENTAREA GENERALA S.C. ColisoPan S.R.L S.C.ColisoPan S.R.L. este o societate comerciala cu raspundere limitata, persoana juridica...

Oracle NetSuite CRM

1. Prezentarea generală a aplicației Oracle NetSuite CRM Scurt istoric al companiei Oracle NetSuite, este o companie producătoare de soluții...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Ai nevoie de altceva?