Studiu de Caz asupra Brandului Bitdefender

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: ppt
Pagini : 14 în total
Mărime: 2.90MB (arhivat)
Publicat de: Mircea Barbu
Puncte necesare: 9

Extras din referat

BitDefender®… The future of security now

BitDefender® a luat fiinţă în Bucureşti, România, în anul 2001. A urmat o ascensiune rapidă, BitDefender devenind antivirusul numărul unu cu o cerere considerabilă pentru produsele sale în întreaga Europă şi nu numai. Desfăşurându-şi activitatea la nivel global, compania oferă acum protecţie superioară împotriva pericolelor informatice pentru peste 41 de milioane de utilizatori individuali şi companii prin intermediul punctelor sale de lucru din România, Statele Unite, Marea Britanie, Germania şi Spania, bucurându-se de o prezenţă masivă şi pe alte pieţe.

BitDefender® este un pionier în domeniul soluţiilor de securitate, gata să intre în competiţie cu cele mai mari nume în domeniul tehnologiei, prin integrarea unor soluţii de securitate pe mai multe niveluri, una dintre acestea fiind deja recunoscută de revista PC World ca "#1 Best Buy" în martie 2006.

Produsele BitDefender® pot fi folosite pe diverse platforme Windows, Linux sau FreeBSD. Obiectivul principal este acela de asigura invulnerabilitatea utilizatorilor BitDefender® în faţa tuturor pericolelor, mergând de la acţiunea distrugătoare a viruşilor şi până la micile probleme de zi cu zi, de tipul spam-ului.

Simplu.

Dorinţa de a crea un produs excelent,

de a oferi integrarea perfectă şi asistenţă

de cea mai bună calitatea tuturor clienţilor.

Iată ce îi diferenţiază şi îi face puternici

pe piaţa marilor companii din domeniul

securităţii.

Istoricul companiei

2001: AVX - AntiVirus eXpert devine BitDefender, ca urmare a unei campanii de rebranding. "Antivirus is not enough; BitDefender: secure your every bit."

2003: Ca urmare a tendinţei de dezvoltare, BitDefender îşi deschide primele filiale în Spania şi Germania

2003: BitDefender înregistrează peste 10 milioane USD din vânzari la nivel mondial

2004: Se deschide în SUA a treia filială externă a BitDefender. Peste 40.000.000 de utilizatori de Internet din lumea întreagă sunt protejaţi de tehnologiile BitDefender.

2005: BitDefender devine lider de piaţă pe segmentul de vânzări în magazine în Franţa, cu o cotă de piaţă estimată la 30% Al 10-lea an consecutiv de creştere BitDefender, cu o rată medie anuală de peste 200%. Soluţiile BitDefender ocupă locul 6 la nivel mondial pe segmentul consumer.

2006: BitDefender are o creştere a vânzărilor de 70%, iar soluţiile sale sunt prezente în peste 5000 de mari magazine de pe cele 6 continente.

2007: Se produce separarea grupului BitDefender de SOFTWIN. Odată cu un nou an de crestere susţinută, BitDefender vizează 2% din piaţa mondială de antivirus precum şi listarea la una dintre marile burse internaţionale în 2008-2009.

În 2005, BitDefender a reuşit o premieră pentru România: a devenit primul produs românesc nr. 1 în vânzări pe segmentul său, într-o piaţă vestică; în magazinele franceze, românii au reuşit să depăşescă în vânzări giganţii mondiali Symantec şi McAffe.

Conținut arhivă zip

  • Studiu de Caz asupra Brandului Bitdefender.ppt

Alții au mai descărcat și

Strategia de pătrundere pe o piață internațională în cadrul Bitdefender SRL

Introducere Managementul și marketingul se află într-o strânsă relație, buna desfășurare în practică a acesteia influențând semnificativ existența...

BitDefender

BitDefender™ sau totul despre protecţia antivirus Prin gama de produse BitDefender™, SOFTWIN este un furnizor de soluţii integrate de securitate,...

Ghid de Proiectare a unei Campanii de Marketing

CAPITOLUL l MARKETINGUL DIRECT - VÂRFUL DE LANCE IN POLITICA PROMOTIONALA Obiectivele acestui capitol sunt urmatoarele: Explicarea conceptului...

Compania Tarnsavia

Situaţia Copaniei TRANSAVIA este o societate pe acţiuni cu capital privat românesc înfiinţată în anul 1991, care are ca obiect de activitate...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Ai nevoie de altceva?