Târg wellness

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 19 în total
Cuvinte : 3332
Mărime: 568.67KB (arhivat)
Publicat de: Bebe Mirea
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Adrian Monoranu
FEAA, Tehnici promotionale

Extras din referat

1. Descrierea târgului

WELLNESS SHOW 2011

Primul târg de fitness, wellness, spa, frumusete şi îngrijire corporală care va avea loc între 5 şi 7 martie 2011, în pavilioanele 16 şi 17, la Romexpo.

Wellness Show vrea să aducă mai multă energie şi armonie în viaţa ta prin organizarea celui mai tonic eveniment al anului unde poţi afla tot ceea ce vrei să ştii despre fitness, modelare şi îngrijire corporală, relaxare, sănătate şi frumuseţe.

Între 5 si 7 martie, Romexpo va fi gazda celor mai importanţi producători, importatori şi a distribuitorilor de echipamente, produse şi a prestatorilor de servicii din domeniile: fitness, wellness, spa, piscine, frumuseţe şi îngrijire corporală, la un târg internaţional specializat.

Participând la evenimentele speciale pregătite de organizatori vei putea câştiga unul dintre premiile puse la bătaie: consultaţii gratuite, operaţii de chirurgie estetică, abonamente la cele mai prestigioase cluburi de fitness şi spa din Bucureşti, vouchere cu tratamente de relaxare şi sfaturi gratuite pentru alimentaţia ta de zi cu zi.

Deasemenea, se vor mai organiza şi :

- Demostraţii şi concursuri de fitness (spinning, aerobic etc);

- Concursuri tematice (culturism, forţă şi rezistenţă etc);

- Diagnosticări, testări şi consultaţii;

- Tombolă cu premii – vouchere tratamente, produse cosmetice

- Convenţie de aerobic.

Acesta va fi standul nostru din cadrul târgului Wellness:

Târgul va avea loc la Romexpo şi vă oferim o imagine a pavilioanelor în care se va desfăşura:

Standul va fi amplasat în pavilioanele 16-17, în locul specificat în imaginea de mai jos:

Organizatorii acestui târg vor fi EUROEXPO Trade Fairs, unul din liderii de piaţă în domeniul organizării şi producţiei de târguri, expoziţii şi evenimente speciale.

Cu o activitate dublată de o experienţă de 7 ani pe piaţa evenimentelor, EUROEXPO Trade Fairs se bucură de o echipă tânără, profesionistă şi extrem de creativă care contribuie an de an la succesul unora dintre cele mai importante târguri şi expoziţii din România: ADVERTISING SHOW, KIDEX, LUXURY SHOW, FLEXO SHOW si PRINT SHOW.

Cred în clienţii lor, echipa lor, creativitate, profesionalism, entuziasm şi poveşti care pot prinde viaţă. Și pentru că sunt profesionişti până în vârful degetelor, iar atenţia la detalii îi caracterizează, le place să creeze evenimente deosebite, pe măsura şi gustul fiecarui client în parte.

EUROEXPO Trade Fairs dispune de resurse creative, care au transformat în timp foarte scurt compania într-un furnizor recunoscut de servicii de calitate în domeniul târgurilor, expoziţiilor şi evenimentelor de pe piaţa românească.

2.Analiza preliminară a produsului ales

2.1. Analiza conjuncturii de macromediu

SYSMED SRL

A fost înfiinţată în 2002, Bucureşti, dorinţa colectivului firmei noastre a fost de a aduce un suflu nou pe piaţa românească de produse cosmetice. Dorim ca şi consumatorul din România să poată alege, întocmai ca şi consumatorul din ţările din Vestul Europei, dintr-o varietate mai mare de produse cosmetice, de cea mai bună calitate şi fabricate chiar în ţările de origine şi NU în Estul Europei, aşa cum sunt marea parte din produsele cosmetice de pe piaţa de la noi. Totodată, nu am neglijat aspectul important al preţurilor de vânzare şi astfel am reuşit ca marea parte a produselor importate de noi să fie la vânzare către consumatorul final la preţuri identice sau chiar mai mici decât în ţările de origine ale produselor respective, şi asta contrar tendinţelor de pe piaţa de la noi, unde produsele cosmetice se vând la preţuri mai mari decât în ţările din care provin.

Preview document

Târg wellness - Pagina 1
Târg wellness - Pagina 2
Târg wellness - Pagina 3
Târg wellness - Pagina 4
Târg wellness - Pagina 5
Târg wellness - Pagina 6
Târg wellness - Pagina 7
Târg wellness - Pagina 8
Târg wellness - Pagina 9
Târg wellness - Pagina 10
Târg wellness - Pagina 11
Târg wellness - Pagina 12
Târg wellness - Pagina 13
Târg wellness - Pagina 14
Târg wellness - Pagina 15
Târg wellness - Pagina 16
Târg wellness - Pagina 17
Târg wellness - Pagina 18
Târg wellness - Pagina 19

Conținut arhivă zip

  • Targ Wellness.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Te-ar putea interesa și

Promovarea României în străinătate

Paşii pe care îi face o ţară când îşi construieşte brandul variază de la caz la caz. Totuşi, una din marile agenţii globale de branding,...

Marketing turistic - destinații sacre pentru ortodocșii din Europa

- Catedrala Uspenski, Helsinki Catedrala Uspenski este o catedrala ortodoxă rusă din peninsula Katajanokka în Helsinki Aceasta este cea mai mare...

Agenția Perfect Tour

Despre noi In centrul echipei noastre sta pasiunea de a va servi. Daca veti fi multumiti, noi ne vom simti impliniti. Veti avea ceea ce doriti, la...

Tehnici promotionale. prezentare stand - Târg Wellness Show

Vital-Center vă stă la dispoziţie cu un centru modern şi complet în ceea ce priveşte masa musculară şi sănătatea dumneavoastră. Dispunem de...

Ai nevoie de altceva?