De ce numărul accesărilor pe Facebook scade - Competiție acerbă și atenție limitată

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Mass Media
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 4 în total
Cuvinte : 917
Mărime: 119.66KB (arhivat)
Publicat de: Georgel Szekely
Puncte necesare: 6

Extras din referat

Formula vizibilitatii Newsfeed = Interest x Postare x Autor x Tipul x Recenta

Fiecare Pagina de Facebook isi doreste ca tot ceea ce afiseaza sa fie vizibil tuturor. Insa, dupa cum stim, oamenii citesc un numar limitat de articole din News Feed. Pur si simplu nu este loc pentru orice si competitia pentru un loc in feed-ul tau este intensa. Numarul de pagini apreciate de un utilizator normal de Facebook a crescut cu 50% fata de anul precedent.

Surplusul de continut si lipsa de spatiu forteaza Facebook-ul sa isi asume rolul de "omul Negru" prin filtrarea feed-ului in incercarea de a afisa cele mai relevante postari plus cateva reclame.

Pana acum Facebook-ul a facut o treaba proasta in a comunica cum si de ce filtreaza acest News Feed. Iar rezultatul este foarte criticat, un exemplu fiind stergerea paginii celor de la Eat24, o pagina cu 70.000 de like uri intr-un protest datorita numarului tot mai putin al urmaritorilor ce vedeau postarile paginii.

In asentimentul celor de la Eat24 au fost si personalitati precum Rain WIlson, si persoane publice nemultumite de scaderea vizualizarilor . Aceasta frustrare vine mai ales atunci cand paginile platesc bani multi pe reclame si posturi platite si cu toate acestea, postarile nu ajung in feed, lucru care ii fac pe creatorii paginilor sa se simta jefuiti.

Totusi , aceasta perspectiva priveste vizualizarea Paginii intr-un vid, pe cand exista o retea intreaga de pagini si oameni ce concureaza pentru atentia noastra, prin aparitia in News Feed.

Si acest organism nu tine cont ca pentru fiecare postare aditionala a unei pagini, se pierdee o postare a unui prieten sau a unei pagini pe care chiar o urmaresti cu drag.

Preview document

De ce numărul accesărilor pe Facebook scade - Competiție acerbă și atenție limitată - Pagina 1
De ce numărul accesărilor pe Facebook scade - Competiție acerbă și atenție limitată - Pagina 2
De ce numărul accesărilor pe Facebook scade - Competiție acerbă și atenție limitată - Pagina 3
De ce numărul accesărilor pe Facebook scade - Competiție acerbă și atenție limitată - Pagina 4

Conținut arhivă zip

  • De ce numarul accesarilor pe Facebook scade - Competitie acerba si atentie limitata.docx

Ai nevoie de altceva?