Strategii promotionale ale radioului

Imagine preview
(8/10 din 7 voturi)

Acest referat descrie Strategii promotionale ale radioului.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 3 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca.

Fratele cel mare te iubeste, acest download este gratuit. Yupyy!

Domenii: Mass Media, Management

Extras din document

Poposind cateva clipe in domeniul activitatilor societatilor comerciale de radio, concentrandu-ne acum interesul fata de sistemul de gestiune economico – financiara care a reprezentat decenii de-a randul o zona invaluita in mister pentru public si chiar pentru jurnalisti. Chiar daca aparent problema nu pare sa aiba multe lucruri de-a face cu libertatea de informare si expresie a cetateanului, pe care jurnalistii sunt obligate professional s-o slujeasca, totusi, cata vreme cetatenii platesc taxe pentru radiouri, iar acestea sunt si subventionate, pare natural ca sistemul de organizare financiara, ca si activitatile curente de acest fel al posturilor publice de radio sa se desfasoare transparent si responsabil. E de spus aici ca, de la infiintare si pana in 1997, deci timp de 40 de ani, publicul nu a stiut cum se administreaza, se cheltuiesc si se controleaza activitatile financiare din aceasta institutie.

Discutiile pro si contra managementului « profitabil », pro si contra liberalizarii de piata (emisiuni si programme) ale radioului, pro si contra favorizarii educationalului si culturii impotriva « consumismului » continua cu patos in arena publica romaneasca, politica sau nu. Ele nu sunt cu totul incheiate nici pe alte meridiane, de altfel ; dar in occident nu sunt nici atat de vehemente, nici atat de patetic ignorante cu privire la sansele reale ale unei institutii mediatice, fie si publice de a rezista si de a-si propaga mesajele cata vreme nu e economic profitabila.

Fisiere in arhiva (1):

  • Strategii promotionale ale radioului.doc