Dezvoltarea unor lectii interactive cu aplicatia Easyclass

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Dezvoltarea unor lectii interactive cu aplicatia Easyclass.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 12 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: POIATĂ LILIANA

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Mecanica

Extras din document

Easyclass este o resursă extraordinară pentru învățământ, fiind un element adițional la sala de clasă și unul care susține practicile didactice existente. Combină multe dintre cele mai bune elemente ale predării față în față (învățământul personalizat, interacțiunea sociala și contactul direct cu limbajul) prin facilitarea unei mai mari varietăți și flexibilități decât într-o clasă tradițională, răspunzând nevoilor unui elev modern. Folosirea unei abordări tip blended learning înseamnă că profesorii pot accesa conținutul online direct în clasele lor și să îl integreze astfel încât să se creeze o coeziune cu parți din lecție sau programă, decât să existe separat față de ceea ce predau.

Easyclass este un instrument foarte folositor pentru blended learning, poate fi folosit drept un cadru pentru resurse și materiale educaționale, indiferent dacă sunt accesate în clasă sau în afara ei. Easy class este un website gratuit, asemănător cu Facebook, unde studenții pot face teste online, să predea teme sau să ia parte la discuții online în afara clasei tradiționale. În discuțiile Easyclasss elevii reflectă, întreabă, cântăresc posibilitați și susțin colegi cu resurse adiționale. Permite profesorilor și elevilor să comunice, colaboreze, împărtășească și să învețe, totul într-un mediu privat și sigur.

Profesorii își pot crea conturile și apoi să creeze grupul clasei.Procesul de înregistrare este ușor și în 2 minute profesorii pot crea o clasă digitală

Fig.1.Captura ferastra de acces Eassy class

Fig. 2 Captură ecran înregistrare ca profesor

Creând grupul clasei, se generează un cod.

Fig.3 Generarea coduluii pentru grupul clasei creat

Elevii pot folosi acest cod pentru a se înregistra în Easyclass. Deasemenea, ei pot primi invitații pentru aavea acces la datele postate pe platformă.Se pot tasta adresele de e-mail, separate prin virgule, după care se tastează opțiunea ,,Invitațiʺ

Fisiere in arhiva (1):

  • Dezvoltarea unor lectii interactive cu aplicatia Easyclass.doc