Lt Supreme - Supliment Nutritiv pentru Cresterea Puilor de Carne

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Lt Supreme - Supliment Nutritiv pentru Cresterea Puilor de Carne.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 6 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Prisecaru

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domenii: Medicina Veterinara, Medicina

Cuprins

INTRODUCERE……………………………………....2
1.DESCRIERE SI BENEFICII……………………….3
2.COMPOZITIA CHIMICA SI PROPRIETATII FIZICE………………………………………………….3
-PROPRIETATI FIZICE………………………….3
-VITAMINE………………………………………..4
-AMINOACIZI……………………………………..4
-MINERALE……………………………………….5
3. MOD DE ADMINISTRARE……………………….5
4. AMBALAJ………………………………………….5
5. CONDITII DE DEPOZITARE……………………..5
6. TERMEN DE VALABILITATE……………………5
7. STANDARDE DE CALITATE……………………6
8. ALTELE…………………………………………….6
9. CONCLUZII………………………………………...7
10. BIBLIOGRAFIE…………………………………..7

Extras din document

INTRODUCERE:

Produs de catre FF Skagen-Denmark,renumit producator de produse din faina de peste, LT SUPREME reprezinta un atu major in hranirea animalelor incepand cu primele saptamani de viata.

Datorita unui proces propriu de productie, LT SUPEREME este un produs sigur din punct de vedere al calitati, iar certificarile internationale atesta acest lucru.

Produs bogat in elemente nutritive (proteine, vitamine, aminoacizi si minerale), LT SUPREME s-a evidentiat inca de la inceput printr-o rata de crestere semnificativa a puilor broilerilor, datorata asemanarii acestuia cu hrana obtinute de specimen pe cai naturale.

Obtinerea din peste marin si oceanic,avand in compozitie 0 Salmonella, pastreaza un procent ridicat de proteine, conferindu-i digerabilitate ridicata, astfel reducandu-se necesarul de hrana.

Avind certificare ISO 9001 si ISO 14001 (FF SKAGEN fiind prima firma pe plan mondial certificata conform standardelor ISO 14001), utilizarea in alimentatia zilnica a produsului LT SUPRME, asigura o rata de crestere ridicata, printr-o excelenta conversie a hranei in carne, ceea ce face din el un produs cu reale avantaje biologice si mai ales economice.

LT SUPREME

1.DESCRIERE SI BENEFICII

Este utilizat in mod special in nutritia suinelor,pestilor,si a broilerilor de gaina.Are un continut ridicat de proteine usor digerabile care determina un necesar mai redus de hrana si o rata ridicata de crestere a exemplarelor.

LT SUPREME este foarte asemanatoare cu rana naturala a animalelor din primele saptamani de viata,atat ca gust cat si din punct de vedere al elementelor nutritive.Utilizarea acestuia asigura animalelor tinere o asimilare mai buna a elementelor nutritive si conditi optime de dezvoltare inca din primele saptamani.

Studii realizate asupra efectelor acestui produs,indica pentru broilerii hraniti cu LT SUPREME o rata de crestere cu 15-20 % mai mare fata de cei hraniti cu alte tipuri de hrana pe baza de faina de peste.

2.COMPOZITIE CHIMICA SI PROPRIETATI FIZICE

-COMPOZITIE CHIMICA:

Proteina cruda 68-71% baza

Grasime cruda max.12%

Umiditate max.10%

Sare max.3%

Cenusa 14%

PH min.88%

Valoare de titrare max.80ml

Acizi grasi liberi max.10%

Fisiere in arhiva (1):

  • Lt Supreme - Supliment Nutritiv pentru Cresterea Puilor de Carne.doc