Credinta sau Increderea

Imagine preview
(7/10 din 5 voturi)

Acest referat descrie Credinta sau Increderea.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 3 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca.

Fratele cel mare te iubeste, acest download este gratuit. Yupyy!

Domenii: Psihologie, Comunicare, Sociologie, Stiintele Comunicarii

Extras din document

Gigantii istoriei au recunoscut Credinta

Pascal a spus: "Credinta afirma multe lucruri in fata carora simturile tac, dar nu afirma nimic din ceea ce ea afirma, simturile nu neaga; este superioara lor, dar nu le este contrara."

Goethe a spus: "Epocile credintei sunt epocile fecunditatii, dar sunt in acelasi timp si epocile lipsei de credulitate, oricat de luminoase ar fi, nu vor produce nici un bun trainic".

Si cum a spus Schlegel: "In viata, toate marile realizari incep si fac primul pas cu Credinta".

Aveti incredere ca veti reusi ceea ce v-ati propus.

Stimulul increderii

Increderea este unul dintre stimulii fundamentali pentru mintea noastra, deoarece ea ii transmite acele vibratii, acele impulsuri care sunt necesare pentru ca ideea creata de noi sa fie perceputa in mod valid si activ.

Pentru a permite mintii noastre sa actioneze in mod valid este deci necesar ca dorintele sa fie isotite de credinta.

Cum sa va dezvoltati increderea

Iata acum o norma care va va face sa apreciati importanta pe care o are principiul autosugestiei in a transforma dorinta in echivalentul ei fizic.

Increderea este o stare mentala pe care o puteti comanda, deoarece este o stare mentala care se dezvolta in mod voluntar, prin aplicarea Principiilor Dinsmicii Mentale.

Repetarea indicatiilor si ordinelor catre mintea voastra este singura metoda cunoscuta pentru a dezolta in mod voluntar increderea.

Poate sensul poate deveni mai clar cu ajutorul explicarii motivului pentru care unii oameni pot deveni criminali.

Conform teoriei unui cunoscut criminalist, cand oamenii intra in contact pentru prima oara cu o crima, o resping, dar daca raman in contact cu aceasta crima, se obisnuiesc cu ea si o tolereaza, iar daca acest contact se prelungeste, acsti oameni se adapteaza situatiei si raman influentati de aceasta.

Acest lucru demonstreza ca orice impuls al gandului, repetat de mai multe ori, termina prin a fi acceptat de minte, care incpe sa-l transforme in echivalentul sau fizic cu ajutorul sistemului practic disponbil.

Iata deci un alt principiu care trebuie luat in considerare si raportat la ceea ce a fost spus pana acum: toate gandurile care au fost insotite de sentimente si amestecate cu incredere incep sa se traduca imediat in echivalentul lor fizic.

Emotiile, sau daca vreti, partile sentimentale ale gandirii, sunt factorii care confera gandurilor noastre vitalitate si actiune; emotiile increderii, dragostea si sexul, cand sunt amestecate cu orice impuls al gandirii, dau mai multa forta actiunii decat i-ar putea da oricare dintre aceste emotii luata ca atare.

Pot atinge si influenta subconstientul nu numai impulsurile gandului care au fost amestecate cu incredere, ci si cele amestecate cu orice emotie, fie ea pozitiva sau negativa.

Nimeni nu este urmarit de ghinion

Fisiere in arhiva (1):

  • Credinta sau increderea.doc