Secretele seducției

Referat
9/10 (2 voturi)
Domeniu: Psihologie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 16 în total
Cuvinte : 7293
Mărime: 20.09KB (arhivat)
Publicat de: Iustin Chirilă
Puncte necesare: 8

Cuprins

  1. Capitolul intai
  2. Atitudinea care trebuie sa o ai pentru a fi irezistibil pentru femei si pentru a te bucura de femeia viselor tale
  3. Capitolul al doilea
  4. Cum sa integrezi atitudinea care te va ajuta sa cuceresti femeia dorita astfel incat sa o folosesti automat in prezenta femeilor
  5. Capitolul trei
  6. Cum poti avea mai multa incredere in tine cand vine vorba de femei
  7. Capitolul patru
  8. Si mai mult curaj si incredere in prezenta femeilor!
  9. Capitolul cinci
  10. Crezi, nu crezi, si mai multa incredere si forta in relatiile cu femeile
  11. Capitolul sase
  12. Cum sa te prefaci ca esti placut si prietenos
  13. Capitolul sapte
  14. Secretul reusitei unei vrajeli: fa-o sa fie atenta la tine!
  15. Capitolul opt
  16. Cum sa faci o femeie pe care de abia ai intalnit-o sa creada ca a intalnit barbatul viselor ei
  17. Capitolul noua
  18. Cateva metode excelente care te vor ajuta sa cunosti mai multe femei decat ti-ai dorit vreodata, inclusiv cele doua vrajeli care functioneaza atat de bine incat vei cuceri femeia dorita in mod automat

Extras din referat

Capitolul intai

Atitudinea care trebuie sa o ai pentru a fi irezistibil pentru femei si pentru a te bucura de femeia viselor tale

Odata, unul dintre amicii mei cu mare succes la femei, m-a invitat cu el la o petrecere. Cum eu nu prea aveam o viata sociala de invidiat, am acceptat sa-l insotesc, asta pentru ca, tipul CHIAR STIA cum se cucereste o femeie. In comparatie cu el, ma consideram unul din acei pestisori mici ce stau toata ziua in jurul rechinilor si se multumesc cu resturile acestora.

Oricum, in timp ce ne plimbam in jurul blocului, cautand locul de desfasurare al petrecerii, la un moment dat printr-o usa deschisa am auzit muzica.

"Petrecere" ne-am spus, cand ne-am apropiat ne-am dat seama ca nu era vorba de petrecerea la care eram noi invitati. Aici toata lumea era la patru ace, pe cand eu si amicul meu eram costumati in jeansi.

Cu coada ochiului am zarit inauntru o super-femeie, imbracata cu un costum stramt si o fusta mini pe masura, inconjurata de cativa masculi ce incercau sa ii intre in gratii. Prietenul meu a remarcat-o si el, m-a privit pentru o clipa si fara nici o ezitare s-a indreptat spre ea.

L-am vazut intrand pe usa, facandu-si loc printre ceilalti barbati. I-a spus ceva, si i-a inmanat un pix si o foaie de hartie. Ea a scris ceva iar prietenul meu s-a intors cu gura pana la urechi.

Tocmai aflase numarul ei de telefon!

L-am intrebat ce i-a spus, si mi-a raspuns, "Pai am intrat, am privit-o in ochi si i-am spus: 'Scuza-ma. Te-am vazut prin usa deschisa si spre deosebire de acesti domni nu prea am timp sa fac conversatie. Mi-ar face mare placere sa ne intalnim. Poti sa-mi dai numarul tau de telefon?'"

Acum, nu trebuie sa fi intotdeauna atat de direct. Dar trebuie sa intelegi si sa simti aceasta atitudine pe care amicul meu o avea, super-atitudinea care te va face mai placut in ochii femeilor decat orice smecherie, vrajeala, muschi, masina luxoasa sau noroc. Atitudinea este:

NU OFER JUSTIFICARI NIMANUI PENTRU DORINTELE MELE DE BARBAT.

NU OFER JUSTIFICARI NIMANUI PENTRU CEEA CE SUNT.

IMI TRAIESC VIATA FARA SA IMI PARA RAU.

Vrei cu adevarat sa cuceresti toate femeile pe care le doresti? Atunci inceteaza sa iti tot ceri scuze! Nu cauta motive pentru a privi o femeie frumoasa. Daca te prinde privind-o, si te intreaba ce faci, spune-i!!! Spune-i ca iti face o deosebita placere sa studiezi corpul acesta perfect cu care a daruit-o Mama Natura, si, la naiba cu ea daca e prea proasta si nu stie sa aprecieze un barbat adevarat care stie ce vrea, da ascultare propriilor dorinte, si nu incearca sa gaseasca alte pretexte pentru a-si implini visele!

Nu cauta alte motive pentru a cunoaste o femeie! Nu cauta alte motive pentru a invita o femeie in oras, si mai mult decat orice, nu cauta alte motive pentru a face dragoste cu femeia dorita.

E DE AJUNS PROPRIA TA DORINTA!!!

Acest fel de a fi, direct, puternic, gata de a actiona in orice moment e un afrodisiac de neinvins pentru orice femeie!

Asculta! Nu atat ceea ce spui ci felul in care spui tradeaza cel mai mult aceasta atitudine! E vorba de tonul vocii tale, mimica fetei tale, felul in care stai, viteza cu care vorbesti, toate aceste semnale non-verbale vor arata aceasta atitudine mult mai mult decat simplele cuvinte.

Asta nu inseamna ca trebuie sa fi arogant, sau fara simtul umorului. Poti fi placut si prietenos in timp ce esti direct si puternic. Secretul e sa gasesti combinatia potrivita. O data ce ai reusit, nu vei mai putea tine femeile la distanta de tine.

Acum, mi-e usor sa vorbesc si sa iti spun sa ai aceasta atitudine dar una e teoria si alta e practica. Din acest motiv urmatoarele capitole sunt foarte importante. Din ele vei afla cum poti face ca aceasta atitudine sa devina o parte integranta din viata ta astfel incat ori de cate ori vei fi in preajma femeilor vei avea aceasta atitudine. Nici macar nu va trebui sa te gandesti la ea. Se va intampla pur si simplu.

In continuare iata un alt adevar pe care v-a trebui sa-l accepti cu placere pentru a putea cuceri femei ca un adevarat gigollo:

NU SUNT DESCURAJAT DE REFUZURI DEOARECE INVAT DIN PROPRIILE GRESELI.

Imi amintesc cum odata priveam o emisiune la TV in care era invitat un mare luptator al carui nume va ramane nementionat. Moderatorul l-a intrebat care era secretul succesului sau, iar luptatorul l-a privit in ochi si i-a spus:

"Prima data cand am inceput sa lupt in concursuri, nu eram asa bun. Am „mancat” multa bataie, dar intotdeauna am invatat din greselile mele. In loc sa ma plang ca am fost invins, am studiat ce va trebui sa fac diferit data viitoare, si de cate ori l-am intalnit pe acelasi tip sau pe altul intr-o situatie asemanatoare, intotdeauna am invins."

Uite cum sta treaba - daca nu esti din cale afara de norocos, exista sanse sa faci cateva greseli punand in practica ideile din aceasta carte. Si oricat ar fi de minunate, aceste smecherii, nu vor functiona de fiecare data.

Atat timp cat tu nu stii sa inveti din propriile greseli si sa accepti o pierdere ocazionala, nu vei ajunge niciunde. Tipii cu cel mai mare succes la femei pe care ii cunosc, au doua calitati esentiale: au acea atitudine de care am discutat mai devreme, si stiu cum sa accepte refuzul unei femei fara a se supara (de fapt nici macar nu ii deranjeaza refuzul unei femei). Pe deasupra intotdeauna invata din propriile greseli.

Bine. Acum hai sa trecem la urmatoarele capitole care asa cum ti-am promis te vor ajuta sa stapanesti acele atitudini.

Capitolul doi

Cum sa integrezi atitudinea care te va ajuta sa cuceresti femeia dorita astfel incat sa o folosesti automat in prezenta femeilor

Mai e un mic amanunt inainte de a trece la treaba. Imagineaza-ti pentru cateva minute ca esti intr-un montaigne-russe. Stai in primul vagon si te plimbi cu el.

Acum creaza in mintea ta o alta imagine cu un montaigne-russe, dar de data aceasta fara tine. Imagineaza-ti totul ca si cum ai vedea cu proprii ochi in timp ce esti asezat in montaigne-russe plimbandu-te pentru cateva minute.

Intrebare: care din cele doua situatii ti s-a parut mai reala? Pariez pe ce vrei tu ca a doua. O imagine, sau un vis, pare real pentru creierul tau numai daca e ca si cum ai vedea-o prin proprii ochi.

Faptul ca unii oameni nu inteleg diferenta dintre aceste doua feluri de a vedea lucrurile in mintea lor, e singurul motiv pentru care acestia nu-si ating niciodata telurile.

Preview document

Secretele seducției - Pagina 1
Secretele seducției - Pagina 2
Secretele seducției - Pagina 3
Secretele seducției - Pagina 4
Secretele seducției - Pagina 5
Secretele seducției - Pagina 6
Secretele seducției - Pagina 7
Secretele seducției - Pagina 8
Secretele seducției - Pagina 9
Secretele seducției - Pagina 10
Secretele seducției - Pagina 11
Secretele seducției - Pagina 12
Secretele seducției - Pagina 13
Secretele seducției - Pagina 14
Secretele seducției - Pagina 15
Secretele seducției - Pagina 16

Conținut arhivă zip

  • Secretele Seductiei.doc

Alții au mai descărcat și

Empatia

O mare varietate de definitii si metafore au fost oferite de literature de specialitate cu privire la empatie, incluzand: “Empatia este eul...

Neuropsihologia Atenției

NEUROPSIHOLOGIA ATENTIEI Exista numeroase puncte de vedere care ar putea fundamenta o teorie moderna a procesului atentiei. În decursul istoriei...

Comportamentul Social

Pentru o mai buna intelegere a subiectului propus vom face mai intai cateva precizari necesare pentru constructia interioara a lucrarii. In primul...

Te-ar putea interesa și

Psihanaliza lui Sigmund Freud

1.INTRODUCERE Orientarea analitică (dinamică) este prima propunere de intervenţie psihoterapeutică sistematică, ce se dezvolta la începutul...

Metode de Rezolvare a Conflictului din Cadrul Echipei

1. Conceptul de conflict: etimologie, definiţie Termenul de “conflict” provine de la verbul latinesc confligo, ěre = a se lupta, a se bate între...

Publicitatea în viața noastră

Tema Nr. I 1 Comportamentul consumatorului Analiştii comportamentului consumatorului studiază reacţia consumatorului la cumpărarea diferitelor...

Eveniment relații publice - Victoria’s Secret Fashion Show

Victoria’s Secret este cea mai de succes companie producatoare de lenjerie si produse de frumusete care domina lumea cu o serie de colectii...

Rolul Manipulării în Campaniile Electorale

Aristotel definea politica drept „arta guvernării omului”. Unul din fenomenele secolului al XX-lea care a făcut posibilă acestă guvernare îl...

Comunicarea în Cadrul Negocierii

Orice negociere implică în mod incontestabil comunicarea între participanţii la acest proces. Negocierea se desfăşoară prin comunicare şi în cadrul...

Seducția - arta de a cuceri

Ce este seductia? Conform Dictionarului Explicativ al Limbii Romane, A SEDUCE inseamna a atrage, a incanta, a cuceri (prin farmecul vorbelor, prin...

Psihopatologie psihanalitică

PRIMA PARTE. NOŢIUNI INTRODUCTIVE 1.NARCISISM ŞI RELAŢIE DE OBIECT 1.1. Teoria freudiana despre narcisism Freud a împrumutat termenul de...

Ai nevoie de altceva?