Profețiile lui Sundar Singh

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Religie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 8 în total
Cuvinte : 5643
Mărime: 17.43KB (arhivat)
Publicat de: Camelia Ilie
Puncte necesare: 0

Extras din referat

Sundar Singh este un întelept si iluminat indian, care s-a nascut în 1889 în India, în orasul Rampur, regiunea Punjab, si a murit în anul 1933. Crestinat în urma unei experiente spirituale deosebite, legata de aparitia lui Iisus, el a facut o calatorie prin toate tarile crestine în primul deceniu al secolului nostru. Cu aceasta ocazie el a vizitat si tara noastra, referitor la aceasta facând profetiile ce urmeaza. Ele au circulat multa vreme în manuscris in vremea dictaturii comuniste.

Considerate de multi sceptici simple presupuneri si divagatii asupra viitorului României, “Profetiile lui Sundar Singh” uimesc prin claritatea expunerii, prin simplitate si mai ales prin impartialitatea datorata dezinteresului evident pe care un indian crestinat l-ar putea avea în urma unor afirmatii referitoare la viitorul României.

Veridicitatea lor nu va putea fi verificata decât în timp si de aceea decizia de a crede sau nu cele spuse de Sundar Singh va apartine în totalitate. Si totusi, daca veti citi cu atentie, veti sesiza ca anumite profetii s-au împlinit deja.

Misiunea spirituala a ROMÂNIEI

„Sa nu va surprinda acest mod de adresare deoarece fac aceasta pentru a nu va lasa înselati de aceasta înscenare satanica atât de bine pusa la punct. Eu stiu ca România are o misiune Dumnezeiasca de redresare spirituala ce o va face sa se înfatiseze ca un veritabil model demn de urmat întregii umanitati. Este necesar sa fac aceasta marturisire-profetie în fata popoarelor întregii lumi, crestine sau de alte religii, fiindca toate semnele marcheaza schimbarile spirituale uluitoare ce vor avea loc în curând. Spusele mele nu trebuie sa va determine sa ma considerati un fanatic simpatizant al românilor ce îsi imagineaza himerice plasmuiri, caci cea care mi-a inspirat, fara putinta de tagada, aceste profetii este Prea sfânta Nascatoare a lui Iisus, si reamintesc din nou ca, din câte simt, locul de cinste în ocrotirea României îl ocupa Maica Domnului si apoi marile puteri ceresti, la toate acestea mai adaugându-se si majoritatea sfintilor din cer.

În curând aproape toate popoarele neamului omenesc vor deschide ochii contribuind la îndeplinirea realitatii orânduite de Dumnezeu si se vor supune vointei divine mult mai bine decât altadata deoarece atunci vor lua sfârsit într-o mare masura manifestarile îndaratniciei omenesti care au facut cu putinta atâtea actiuni de rea interpretare a vointei divine. Perpetuarea raului se va stavili, revelatiile divine ajungând sa acopere pamântul si facând ca tot ceea ce este placut înaintea lui Dumnezeu sa iasa la lumina, pentru a-i ajuta pe oameni sa atinga întelepciunea si sa se desavârseasca.

Acum, când fac cunoscute aceste profetii, daca as fi român de origine, probabil ca as putea fi învinuit de partinire nationala, iar daca as fi european din comunitatea latina, ar fi fara îndoiala unele motive sa fiu judecat într-un fel omenesc, cu patima omeneasca; însa deoarece sunt un indian iluminat prin intermediul lui Iisus Cristos si ferm stabilit în credinta crestina pot vorbi cu toata usurinta, încredintându-va ca acum nu fac altceva decât sa exprim voia lui Dumnezeu.

În anii care vor veni si lunile ce vor veni, în tara trairii voastre (România), scoarta pamântului va lua foc, clima va suferi unele schimbari, cutremure simtitoare vor distruge multe dintre cladirile existente, uragane si vânturi puternice, terestre si maritime, vor nimici îndrazneala oamenilor bazati numai pe asa-zisa putere a stiintei.

Ingeniozitatea omeneasca pusa în slujba raului va face cunoscute lumii cele mai groaznice crime si pamântul va cunoaste cele mai cumplite boli ce vor aparea pentru a fi nimicita existenta oamenilor rai sau perversi. În acele timpuri de mari schimbari, în alte locuri de pe pamânt un sfert din omenire va disparea fulgerator, iar dupa aceasta, la a doua încercare, din cei ramasi în viata si îngroziti se vor suprima înca aproape un sfert, restul se vor orienta trup si suflet catre Dumnezeu - de la cel aflat la sânul mamei si pâna la cel mai îndârjit tiran ce paseste pe scoarta pamântului. Însa va atrag atentia sa nu socotiti dupa calendarul intereselor voastre meschine schimbarile spirituale la nivelul lumii pamântene, caci iata, dupa cum am vazut eu, aceste transformari vor veni peste voi si va vor lua prin surprindere chiar daca veti ramâne neclintiti în încapatânarea voastra si nu veti ajunge sa credeti în Dumnezeu.

Multi oameni ce alcatuiesc popoarele Asiei se vor orienta catre religia crestina aproape fulgerator, iar o multime de triburi salbatice se vor crestina si datorita marii raspândiri a Bibliei, ea generalizându-se apoi la toate popoarele indiferent de limba, de la Polul Nord si pâna la Polul Sud.

Veti sti ca acele vremuri sunt aproape atunci când Anglia îsi va pierde puterea, iar Franta va fi asimilata de popoarele din jur. Treptat puterile statale vor disparea, ca în locul acestora sa apara o noua putere denumita Federatia Statelor Pamântene cu un singur presedinte, o singura moneda, un singur consiliu de conducere si o singura armata, aeropurtata, folosita doar pentru aparare sau paza interna, soldatii sai având menirea de a pastra ordinea în acele zone.

În acea perioada, Rusia va deveni una dintre cele mai crestine tari de pe suprafata pamântului, Bosforul si Dardanele se vor scufunda, disparând complet de pe suprafata globului, de asemenea, o multime de insule vor disparea, fiind nimicite de cutremure, scoarta pamântului fiind zdruncinata de o multime de urgii ce se vor abate asupra oamenilor. Bisericile purtatoare de har divin se vor uni într-una singura, supranumita Biserica crestina dreptcredincioasa, apostolica si misionara care va pregati aproape întreaga lume pentru transformarile spirituale ce vor avea loc la nivelul întregii planete. Tot atunci va apare anticristul, prin anticrist întelegându-i pe toti aceia care, mai mult sau mai putin constienti, lupta împotriva spiritualitatii veritabile, urmarind sa triumfe fortele obscure ale întunericului si minciunii, ce mentin fiinta umana într-o stare de inconstienta si sclavie letargica, si multe lupte de idei se vor da, fara nici un fel de arma, pentru nimicirea adevaratei credinte în Dumnezeu.

Toate acestea si multe altele, desi poate acum necrezute de unii oameni, mai târziu se vor întâmpla din voia lui Dumnezeu. Vor face exceptie de la pedeapsa focului nimicitor si a macelului ce se va desfasura pe aproape întreg globul pamântesc, România si locurile supranumite sfinte din Palestina. Netrecuta prin sabie va ramâne de asemenea cetatea Vaticanului, dar puterea sa de influenta, atât de pregnant urmarita, se va reduce la zero.

România va trece prin mai multe faze de transformari fundamentale, devenind în cele din urma, gratie spiritualizarii ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul ‘’NOU CANAAN’’, iar Bucurestiul se va transforma într-un centru esential al acestui foc. Aceasta capitala a polului spiritual al planetei va fi aproape în întregime reconstruita, ramânând în cele din urma o aranjare de constructii, în forma inelara, având 7 km în diametru si va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil “NOU IERUSALIM” pamântesc.

Preview document

Profețiile lui Sundar Singh - Pagina 1
Profețiile lui Sundar Singh - Pagina 2
Profețiile lui Sundar Singh - Pagina 3
Profețiile lui Sundar Singh - Pagina 4
Profețiile lui Sundar Singh - Pagina 5
Profețiile lui Sundar Singh - Pagina 6
Profețiile lui Sundar Singh - Pagina 7
Profețiile lui Sundar Singh - Pagina 8

Conținut arhivă zip

  • Profetiile lui Sundar Singh.doc

Alții au mai descărcat și

Iudaismul

Iudaism – doctrina religioasa a evreilor.Se poate referi de asemenea si la sistemul religios al evreilor in general. Cartea misterului pecetluit...

Mănăstirea Putna

Asezata la 72 de kilometri de Cetatea de Scaun a Sucevei, Manastirea Putna, prima si cea mai importanta ctitorie a Binecredinciosului Voievod...

Exegeza Psalmilor la Sfinții Părinți

Introducere Dintre toate scrierile cuprinse în Vechiul Testament, cea mai populară scriere este Psaltirea, numită „O carte a sufletului...

Sinoadele Conciliariste

Scurt Istoric Sinodul de la Pisa a fost convocat la 25 martie 1409, pentru curmarea marei schisme papale, dar în loc s-o aplaneze a lărgit-o. La 5...

Nașterea Bisericii Creștine Române

Crestinismul este a doua mare religie monoteista a lumii, intemeiata pe invatatura, persoana si viata lui Iisus, numit si Mesia (Mantuitorul) in...

Mănăstirea Cetățuia

Ctitorul Manastirii CETATUIA este domnul Gheorghe Duca. Zidirea s-a inceput in anul 1669 si s-a finalizat in 1672. Inscriptia in limba greaca,...

Ai nevoie de altceva?