Sisteme Intrare-Iesire - Modelul Cisco NetAcad

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Rețele
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 17 în total
Cuvinte : 1427
Mărime: 489.44KB (arhivat)
Publicat de: Alex C.
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Liviu Ionita
Exemplul unei aplicaṭii de e~learning

Extras din referat

INTRODUCERE

Pe măsură ce economia globală se extinde, se pune din ce în ce mai mult acent pe domeniul tehnologiei informaţiei. Numărul de angajări în posturi legate de IT&C creşte permanent, evoluând alături de cerinţele angajatorilor. Totuşi, un număr limitat de persoane au competenţele şi certificările necesare pentru aceste posturi.

Cisco Networking Academy Program oferă studenţilor şi angajaţilor săi oportunitatea de a-şi extinde cunoştinţele din domeniul IT, deschizând drumul către o carieră în industria de profil. Motto-ul Academiei lumea are nevoie de forţă de muncă cu aptitudini face că programul academiei să fie unul de tip modern, reuşind să îmbine eficient mai multe cordonate:

platformă e-learning, un program de studii bine structurat alături de o evaluare obiectivă on-line, echipamnte de practică, personal specializat şi feed-back, pentru îmbunătăţirea rezultatelor. Scopul Cisco: crearea de specialişti în retelistica şi telecomunicaţii, în domeniul proiectării,

construirii şi întreţinerii reţelelor de calculatoare. Cisco Networking Academy Program:

Lansat în octombrie 1997 prin înfiinţarea a 64 de instituţii educaţionale în 7 state americane, programul academiei s-a dezvoltat treptat, ajungând astăzi să numere peste 11000 de academii înfiinţate în toată lumea şi cuprinzând aproape 2 milioane de studenţi. România se numără pe locul 8 în lume şi pe locul 3 în zona EMEA ( Europa, Africa şi Orientul Mijlociu),clasament realizat după numărul de instituţii participante la program.

Astăzi, Cisco Systems oferă una dintre cele mai simple şi mai sigure căi spre o slujbă în domeniul tehnologiei informaţiei, datorită combinării cu success a teoreticului cu practicul. Astfel, prin programul academiei, studentul dispune de unelte ce s-au dovedit a fi foarte eficiente pe parcursul timpului: - Cisco NetAcad, platforma e-learning ce oferă studentului posibilitatea accesării curriculum-ului ( materialul didactic ) oricând şi de oriunde, dezvoltând astfel mobilitate şi uşurinţă în desfăşurarea activităţii teoretice. Totodată, prin NetAcad studentul susţine examenele on-line, primind feed-back cu privire la rezultatele obţinute şi monitorizând performanţele sale prin pagina http://master.cedcsv.ro/cedc - Colegiul Alexandru Ioan Cuza Ploiesti.

Partea de experienţă practică este asigurată de către academia locală la care studentul urmează cursurile. Astfel, pe lângă activitatea tutoriala de acasă, studentului îi sunt explicate nelămuririle de către instructori calificaţi. De asemenea, pe durata clasei, instructorii pregătesc lucrări de laborator ce vizează practicarea noţiunilor deprinse, pe echipamente Cisco.

CISCO NETCAD – DESCRIEREA PLATFORMEI DE E-LEARNING

PREZENTARE GENERALA

Networking Academy Program (NetAcad) este o inititativa de e-learning cuprinzătoare care pregăteşte studenţii în vederea înţelegerii şi stăpânirii tehnologiei Internetului, abilitate esenţială în economia globală. Programul oferă un curriculum accesibil online, testări online, monitorizarea performanţelor studentului, activităţi practice, îndrumarea unor instructori calificaţi şi pregătirea pentru certificări recunoscute internaţional în domeniul IT.

Preview document

Sisteme Intrare-Iesire - Modelul Cisco NetAcad - Pagina 1
Sisteme Intrare-Iesire - Modelul Cisco NetAcad - Pagina 2
Sisteme Intrare-Iesire - Modelul Cisco NetAcad - Pagina 3
Sisteme Intrare-Iesire - Modelul Cisco NetAcad - Pagina 4
Sisteme Intrare-Iesire - Modelul Cisco NetAcad - Pagina 5
Sisteme Intrare-Iesire - Modelul Cisco NetAcad - Pagina 6
Sisteme Intrare-Iesire - Modelul Cisco NetAcad - Pagina 7
Sisteme Intrare-Iesire - Modelul Cisco NetAcad - Pagina 8
Sisteme Intrare-Iesire - Modelul Cisco NetAcad - Pagina 9
Sisteme Intrare-Iesire - Modelul Cisco NetAcad - Pagina 10
Sisteme Intrare-Iesire - Modelul Cisco NetAcad - Pagina 11
Sisteme Intrare-Iesire - Modelul Cisco NetAcad - Pagina 12
Sisteme Intrare-Iesire - Modelul Cisco NetAcad - Pagina 13
Sisteme Intrare-Iesire - Modelul Cisco NetAcad - Pagina 14
Sisteme Intrare-Iesire - Modelul Cisco NetAcad - Pagina 15
Sisteme Intrare-Iesire - Modelul Cisco NetAcad - Pagina 16
Sisteme Intrare-Iesire - Modelul Cisco NetAcad - Pagina 17

Conținut arhivă zip

  • Sisteme Intrare-Iesire - Modelul Cisco NetAcad.doc

Ai nevoie de altceva?