Administrarea întreprinderii de comerț, turism, servicii - Danellis World Travel

Referat
6.5/10 (2 voturi)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 3433
Mărime: 21.25KB (arhivat)
Publicat de: Cristian Nicu Lupu
Puncte necesare: 6
Academia de Studii Economice Bucureşti Facultatea de Comerţ

Extras din referat

1.Natura si istoricul organizatiei:

Numarul agentiilor de turism din Romania este de peste 3.000( august 2006). Dintre acestea, circa 800 fac parte din Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism. Toate agentiile de turism, legal constituite, trebuie sa functioneze in baza unei licente de turism eliberate de autoritatea tutelara in domeniu. Exceptand conditiile legate de calificare a personalului, spatiu, utilizarea mijloacelor de transport clasificate, o agentie de turism trebuie sa beneficieze de o polita de asigurare pentru riscul de insolvabilitate sau faliment.

Agentia de turism reprezinta o societate comerciala cu rol de intermediar intre agentia economica, prestatorii directi de servicii turistice si turisti. Activitatea sa consta in organizarea, oferirea si comercializarea unor pachete de servicii sau componente alea acestora.

Dupa modul de realizare si comercializare a produselor turistice agentia de turism se imparte in doua categorii: agentie de turism turoperatoare si agentie de turism detailista.

Agentia de turism turoperatoare are ca obiect de activitate organizarea si vanzarea pe cont propriu a pachetelor de servicii turistice sau a componentelor acestora, direct sau prin intermediari, pe cand agentia de turism detailista vinde sau ofera spre vanzare in contul unei agentii de turism turoperatoare, pachetele de servicii sau componente ale acestora

Cazari in Romania:

DANELLIS WORLD TRAVEL pune la dispozitia dumneavoastra la tarife atractive serviciul de rezervari pentru unitati hoteliere din Romania in urmatoare orase: BUCURESTI; ARAD; ALBA-IULIA; BAIA MARE; BRASOV; BUSTENI; CHEIA;CLUJ NAPOCA;GURA HUMORULUI; IASI; ORADEA; POIANA BRASOV; PREDEAL; SIBIEL; SIBIU; SIGHISOARA; SINAIA; SOVATA; SUCEAVA; SEVERIN; TARGU MURES; TIMISOARA; TULCEA si multe altele.

Cazari internationale:

DANELLIS WORLD TRAVEL pune la dispozitia dumneavoastra la tarife atractive o gama larga de unitati hoteliere din intreaga lume la peste 3500 de hoteluri prin sitemele noastre de rezervari cu confirmare imediata. Tarifele pentru aceste hoteluri sunt cu o reducere minima intre 10 % si 20 % fata de tarifele practicate la receptia hotelului.

Circuite si sejururi.

Prin departamentul de vacante DANELLIS WORLD TRAVEL va ofera o gama larga de pachete de vacanta atat in Romania cat si in strainatate in cele mai populare destinatii din lume. Circuitele sunt planificate cu mare atentie la detalii si sunt conduse de catre un insotitor de grup vorbitor de limba engleza sau romana. Cazarile se fac in hoteluri frumoase, insotitorii de grup vor pune la dispozitia clientilor programe optionale atractive ce include vizite la locatii istorice, muzee, dineuri, spectacole, inchirieri de iahturi, croaziere.

Pe toata perioada anului DANELLIS WORLD TRAVEL lanseaza oferte speciale aceste fiind aduse la cunostinta clientilor printr-un Newsletter lunar.

Organizare de conferinte.

Lansarile de produse, evenimentele tematice, seri de gala, conferinte, reprezinta numai cateva dintre evenimentele pe care le putem organiza pentru dumneavoastra. DANELLIS WORLD TRAVEL poate acoperi toate serviciile implicate in procesul de organizare al unui astfel de evenimnet din momentul conceperii si pana la finalul acestuia. Cunosterea locatiilor ne ofera posibilitatea de a satisface necesitatile organizarii evenimentului dumneavoastra si garantarea succesului.

Organizare de evenimente de tipul "team building".

Programele de consolidarea a echipei, bine cunoscutele programe de team building, sunt solutiile care se pot aplica si la organizatia dumneavoastra atunci cand doriti ca combinati instruirea si pregatirea echipei cu relaxarea si consolidarea relatiilor intre membrii aceluiasi departament sau membrii din departamente conexe. Majoritatea corporatiilor saluta si fac eforturi pentru lucrul in echipa adoptand strategii si programe pentru a le consolida si a le face sa functioneze la capacitate maxima.

Construirea si refacerea performantei echipei cu ajutorul unui program personalizat conform cerintele dumneavoastra poate imbunatatii relatiile intre membrii echipei si totodata poate redefini viziunea si strategia firmei in viitor. Programele de team building ofera participantilor ocazia de a participa la activitati de aventura memorabile, cunoasterea colegilor in medii diferite fata de cel de zi cu zi din cadul biroului dar si ocazia de a se relaxa, destinde si distra.

La organizarea unui eveniment de tip team bulding este esentiala definirea tipului de program si aplicarea acestuia in functie de necesitatile clientilor, membrii care participa la eveniment si nu in ultimul rand urmarirea si indeplinirea scopului pentru care clientul doreste organizarea activitatilor de team building.

Pachetele de servicii tip team building pot fi de 1 zi pana la 1 saptamana acestea fiind adaptate la perioada alocata activitatilor de team building, disponibilitatea clientilor, bugetul alocat si nu in ultimul rand structura programului ce va permite realizarea obiectivelor propuse pentru dezvoltarea echipei si consolidarea acesteia din starea actuala in starea dorita de reprezentantii companiei.

Echipa noastra este tânara si dinamica si vine în întâmpinarea solicitarilor dumneavoastra cu oferte deosebit de avantajoase. Va stam la dispozitie cu o informare corecta si completa astfel încât alegerea ofertei sa fie cea mai potrivita pentru vacanta dumneavoastra.

Politica agentiei este de a permanentiza legaturile cu clientii sai. În viziunea noastra cheia succesului este multumirea unui client astfel încât el sa revina la Aventur.

Structura agentiei DANELLIS TRAVEL

Compania noastra are patru departamente distincte:

1. Ticketing

Aici ne ocupam de gasirea solutiei ideale pentru calatoria ta. Ne vom ocupa de planificarea calatoriei, de efectuarea rezervarilor si de emiterea biletelor de catre companiile de transport aerian si rutier. Sistemele de rezervari folosite de noi ne permit sa va oferim servicii rapide, eficiente si de încredere. Oferim bilete de avion si de autocar pentru orice destinatie din lume, la cele mai competitive tarife de pe piata.

2. Turism intern

Iti oferim rezervari la hotelurile din Romania si impreuna vom gasi pachetul turistic care se potriveste dorintei si posibilitatilor tale financiare. In continuare ne vom ocupa si de servicii adiacente, ca de exemplu rent-a-car la cele mai prestigioase companii din domeniu.

3. Turism Extern

Rezervari individuale la hotelurile din strainatate si circuite turistice, servicii de rent-a-car, croaziere pe marile si oceanele lumii, si multe alte programe tematice.

4. Turism de afaceri si evenimente

Am conceput acest departament pentru a putea veni in intimpinarea nevoilor clientilor nostri corporatisti. Iti oferim pachete standard, dar si servicii personalizate pentru conferintele, congresele, seminariile, training-urile si întâlnirile tale de afaceri.

Preview document

Administrarea întreprinderii de comerț, turism, servicii - Danellis World Travel - Pagina 1
Administrarea întreprinderii de comerț, turism, servicii - Danellis World Travel - Pagina 2
Administrarea întreprinderii de comerț, turism, servicii - Danellis World Travel - Pagina 3
Administrarea întreprinderii de comerț, turism, servicii - Danellis World Travel - Pagina 4
Administrarea întreprinderii de comerț, turism, servicii - Danellis World Travel - Pagina 5
Administrarea întreprinderii de comerț, turism, servicii - Danellis World Travel - Pagina 6
Administrarea întreprinderii de comerț, turism, servicii - Danellis World Travel - Pagina 7
Administrarea întreprinderii de comerț, turism, servicii - Danellis World Travel - Pagina 8
Administrarea întreprinderii de comerț, turism, servicii - Danellis World Travel - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • Administrarea Intreprinderii de Comert, Turism, Servicii.doc

Ai nevoie de altceva?