Comparatie intre Hotelul President si Hotelul Bavaria Blue

Imagine preview
(6/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Comparatie intre Hotelul President si Hotelul Bavaria Blue.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 4 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Turism

Extras din document

SI HOTELUL BAVARIA BLUE

Hotelul President are patru stele si este situat in Mangalia pe faleza, avand o frumoasa panorama asupra Marii Negre si a plajei Mangalia aflata in fata hotelului. Dispus paralel cu tarmul marii , jumatate din camere au vedere la mare si cealalta jumatate vedere la statiune.

Hotel Bavaria Blu are si el patru stele si este La intrarea in statiunea Mamaia, la 20m de plaja; .Dispus paralel cu tarmul marii , jumatate din camere au vedere la mare si cealalta jumatate vedere la lacul Siutghiol

La hotelul Bavaria Blue rezervarea se poate face prin telefon sau fax (fie o factura proforma , fie un contract de prestari servicii turistice sau un contract de inchiriere imobile in regim hotelier, fie o confirmare de rezervare ) ; procedura permite rezervari din orice localitate din Romania sau de oriunde din lume si se emite o confirmare de rezervare.In termen de 24 ore de la confirmarea rezervarii se achita: fie suma integrala fie numai un avans din contravaloarea rezervarii .Diferenta se va platii cel tarziu cu 15 zile inainte de data inceperii sejurului. Pentru rezervarile la o mare parte din vile, pensiuni sau apartamentele inchiriate in regim hotelier se poate face rezervarea numai cu achitarea unui avans (50%) din valoarea totala a rezervarii iar diferenta se plateste la cazare.

Spre deosebire de acest hotel, rezervarea la hotelul President se face prin intermediul e- mail- ului, de asemenea prin telefon, dar si prin fax sau personal; iar termenii si conditiile rezervarilor sunt aceleasi.

Hotelul Bavaria Blue inregistreaza camera pe baza actului de identitate a celui care solicita cazarea respectiv rezervarea acesteia. Atribuirea camerei se face de catre personalul de serviciu. Dupa inregistrarea camerei turispului i se comunica numarul camerei si i se inmaneaza cheia acesteia. La intrarea in camera este intampinat de camerista care-l familializeaza cu camera si ofera informatii cu privire la inventarul camerei.

In hotelul President turistul este intampinat la receptie de personalul specializat care ii sta la dispozitie cu privire la orice informatie. Spre deosebire de hotelul mai sus mentionat receptionerul hotelului President poate sa inregistreze camera pe loc prin intermediul actului de identitate al solocitantului sau poate sa inregistreze camera la momentul rezervarii.Datele personale sunt trimise prin intermediul fax-ului sau prin e-mail si la sosirea turistului receptionerul verifica identitatea turistului si ii comunica doar numarul camerei si se inmaneaza cheia acesteia. Turistul este condus la camera de catre “ bagajist”; sarcina acestuia este de a transporta bagajele turistului de la masina pana la camera, respectiv informatii cu privire la inventarul camerei.

La intrarea in hotelul Bavaria Blue turistii sunt intampinati de catre portar care are obligatia de a deschide si inchide usa la intarea in hotel oricarei persone care doreste sa intre sau sa iasa din incinta hotelului, pe cand usa principala a hotelului Pesident se deschide si se inchide automat prin intermediul fotocelulei.

Camerele fiecarui hotel mai sus mentionate sunt dotate cu telefoane fixe, prin intermediul carora turistii pot primi sau efectua apeluri oriunde doresc contra cost; pe langa aceasta clientii hotelului Bavaria Blue pot comunica intre ei prin formarea numarului camerei pe care vor sa o contacteze, apelul fiind netaxabil. O alta intrebintare a telefonului din camera este: trezirea la cererea clientului la ora comunicata.

Informatii cu privire la date despre hotelul: amplasarea acestuia si tarifele practicate se pot gasii in diferite pliante, reclame in ziare cat si pe site- uri pe internet sau agentii de turism. Clientii ambelor hoteluri au posibilitatea de a primi - la receptia hotelului respectiv - mici colete, scrisori, invitatii sau chiar presa locala putand de asemenea sa depuna la posta interna a hotelului mici colete, scrisiri, vederi, etc.

Fisiere in arhiva (1):

  • Comparatie intre Hotelul President si Hotelul Bavaria Blue.doc