Propuneri privind îmbunătățirea evenimentelor de afaceri

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 4 în total
Cuvinte : 1245
Mărime: 23.12KB (arhivat)
Publicat de: Sabrina-Lucia E.
Puncte necesare: 5

Extras din referat

Având în vederea desfășurarea evenimentului, Hotelul West Plaza trebuie să aibă în vedere o serie de propuneri privind îmbunătățirea evenimentelor de afaceri, pentru a putea organiza evenimente ce au un raport calitate - preț cât mai bun, pentru ca hotelul să poată obține profit din organizarea de evenimente și, nu în ultimul rând ca acesta să devină o locație recunoscută de organizare a evenimentelor de afaceri.

Aceste propuneri pot fi puse în practică în timp, prin investiții, urmând ca acestea să fie recuperate în anii următori și să aducă un plus de valoare acesti activități a Hotelului West Plaza.

Primul obiectiv pe care Hotelul West Plaza trebuie să îl aibă în vedere în organizarea conferințelor este mijlocul de transport folosit pentru transferul persoanelor de la aeroport la hotel și de la hotel către aeroport, cât și transferurile în diferite zone ale orașului și în alte orașe ale țării după necesitatea indeplinirii obiectivelor propuse în cadrul conferinței.

Acest obiectiv reprezintă o investiție masivă la început însă după recuperarea acesteia, hotelul va avea o creștere a profitului și o scădere a cheltuielilor.

Având în vedere că, pentru închirierea a zece autoturisme s-au cheltuit aproximativ 1 557 de lei, iar pentru închirierea unui autocar s-au cheltuit 2002,5 lei, cheltuielile totale pentru transport fiind de 3.560 de lei, consider că aceste cheltuieli pot fi minimizate prin achiziționarea inițială a două autocare și cinci autoturisme, care să fie dotate cu aparatură de ultimă generație, modern, care să creeze invitaților un confort fizic și psihic.

Aceste mijloace de transport achiziționate pot fi folosite atât pentru conferințe, cât și pentru multe alte evenimente organizate în cadrul Hotelului, cum ar fi nunți, botezuri, petreceri pentru copii, activități și vizite turistice, această achiziție fiind de o mare importanță și de un real folos activităților desfășurate în cadrul hotelului.

De asemenea, o altă propunere de îmbunătățire ce vizează conferințele organizate în cadrul hotelului, este, pornind de la achiziționare mijloacelor de transport, organizarea unor tururi de vizitare a orașului București, seara, după finalizarea conferinței. Acest tur poate fi contra cost sau oferit în mod gratuit în funcție de bugetul disponibil al hotelului.

În acest fel se pot vizita ușor cele mai importante obiective turistice ale orașului București, chiar dacă între acestea sunt distanțe destul de mari. De asemenea se pot organiza vizite ale obiectivelor turistice din zona orașului București, în funcție de oferta hotelului, aceste vizite turistice ducând la o creștere economică, la dezvoltarea turismului românesc, cât și la creșterea produsului intern brut.

Preview document

Propuneri privind îmbunătățirea evenimentelor de afaceri - Pagina 1
Propuneri privind îmbunătățirea evenimentelor de afaceri - Pagina 2
Propuneri privind îmbunătățirea evenimentelor de afaceri - Pagina 3
Propuneri privind îmbunătățirea evenimentelor de afaceri - Pagina 4

Conținut arhivă zip

  • Propuneri privind imbunatatirea evenimentelor de afaceri.docx

Te-ar putea interesa și

Organizarea contabilității la SC Inter City SA

CAPITOLUL 1. ACTIVITATEA DE COMERŢ. STRUCTURĂ. ORGANIZARE. ORGANIZAREA CONTABILITĂŢII SOCIETĂŢII DE COMERT. 1.1. Activitatea societăţilor...

Piața firmei

ARGUMENT Într-un mediu concurenţial şi instabil, informaţia este de o importanţă covarşitoare, de aceea orice agent economic trebuie să fie...

Marketing

SCOPUL CURSULUI Ca să înveţi marketing îţi trebuie o zi. Din nefericire, ca să-l stăpâneşti îţi trebuie o viaţă. Ph. Kotler Acest curs se...

Ai nevoie de altceva?