Infiintarea unui Cinematograf in Galati

Imagine preview
(9/10 din 2 voturi)

Acest seminar prezinta Infiintarea unui Cinematograf in Galati.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 14 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca.

Fratele cel mare te iubeste, acest download este gratuit. Yupyy!

Domeniu: Drept Comercial

Extras din document

1. Ideea de afaceri, viziune si obiective

1.1. Ideea de afaceri

Ideea înfiintării unui cinematograf 3D în orasul Galati ne-a venit dintr-o cercetare de piată pe care am efectuat-o în decursul anului 2010 si din care au rezultat următoarele aspecte: lipsa unui cinematograf în orasul Galati, ultimul fiind închis în urmă cu mai bine de 5 ani, dorinta cetătenilor acestui oras de a avea acces la tehnologia de ultimă generatie în domeniul cinematografiei precum si crearea unui spatiu în care acestia îsi pot petrece timpul liber. Trebuie mentionat că acest cinematograf va atrage clienti si din zonele limitrofe ale orasului, dar si din orasul Brăila, localizat la 20 km de Galati, localitate care de asemenea nu dispune de un cinematograf de ultimă generatie de anvergura celui propus de societatea noastră.

Vom pătrunde asadar pe o piată de nisă în ceea ce priveste cinematografele si care este într-o continuă ascensiune în momentul de fată, deoarece în România de abia acum îsi face simtită prezenta infrastructura cinematografică. Pătrundem pe o piată ce se va adresa unui număr impresionant de indivizi: peste 150.000. Suntem de părere că acesti factori coroborati ne vor asigura succesul.

Scopul societătii va fi acela de a asigura un serviciu, practic inexistent, pentru două orase de mărimi medii. Mai pot completa că scopul este acela de a satisface cerintele cinefililor prin redarea ultimelor aparitii ale cineastilor si nu numai.

1.2. Obiectivele societătii

Principalele obiective ale societătii noastre sunt următoarele:

a) În următorii 5 ani:

- Să obtinem minim 25 % din piata din sud-estul României

- Să devenim un brand national

- Obtinerea unui profit după maxim 2 ani de la înfiintare

- Achizitionarea clădirii concesionate

b) În următoarele 18 luni:

- Deschiderea si functionarea la parametrii doriti a cinematografului

- Atingerea targetului de vânzări, adică 50% din cei 150.000 potentiali clienti, să fi vizionat cel putin o dată un film în cinematograful nostru

- Stabilirea pe piata gălăteană si brăileană ca o afacere de succes

- Motor de atragere a potentialilor investitori pe piata celor două orase

1.3. Suma necesară investitiei

Pentru deschiderea afacerii considerăm necesară suma de 150.000 euro, adică 630.000 lei, deoarece se va concesiona clădirea unui fost cinematograf gălătean si se va încheia un contract de franciză cu o firmă ce asigură tehnologia de proiectare a filmelor în format 3D. De asemenea avem în vederea renovarea clădirii concesionate si cheltuieli cu achizitionarea de utilaje pentru amenajarea sălii de cinema cu scaune, aer conditionat, precum si amenajarea unui bar de la care clientii nostri îsi pot achizitiona băuturi răcoritoare, popcorn, etc.

1.4. Denumire, slogan, logo

Am ales ca nume pentru cinematograf: Downtown Cinema. De la ce a pornit ideea acestui nume - În primul rând de la zona centrală a orasului, unde vom renova fosta clădire a unui cinematograf scos din folosintă. În al doilea rând am considerat ca fiind cel mai potrivit nume, usor de retinut si cu o sonoritate aparte, ce se va întipări în mintile oamenilor

Fisiere in arhiva (1):

  • Infiintarea unui Cinematograf in Galati.doc