Management

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest seminar prezinta Management.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 7 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca.

Fratele cel mare te iubeste, acest download este gratuit. Yupyy!

Domeniu: Management

Extras din document

“Maped, societate franceză care, timp de 70 ani și-a bazat dezvoltarea pe capacitățile industriale, cultura de inovare și dorința de a oferi clienților săi soluții eficiente și rentabile.,,

https://ro.maped.com

Obiectul principal al activității

Definiție

Alegerea obiectului de activitate al firmei, se face potrivit clasificarii din codul CAEN, stabilindu-se obiectul (domeniul) principal de activitate si obiectele secundare de activitate.

Stabilirea domeniului principal de activitate al unei societati comerciale este foarte importanta deoarece, dupa infiintare, acesta, teoretic ar trebui sa reprezinte un procent semnificativ din intreaga activitate desfasurata. De asemenea, importanta stabilirii domeniului principal de activitate are relevanta si prin prisma nivelului de impozitare stabilit de legiuitor. Astfel, firmele sunt impozitate diferit în funcție de activitatea lor.

http://www.abcfirme.ro/articole/69-obiectul-de-activitate-al-firmei.html

Obiectul principal al activitații companiei Maped constă in realizarea produselor de papetarie și birouri.

Misiunea firmei

Definiție

Misiunea sintetizează legea existențială a unei organizații și explicitează viziunea acesteia. Ea determină evoluția organizației în sensul transformării viziunii în realitate. Deci, exprimarea viziunii fondatorilor și a managerilor de vârf în legătură cu ceea ce trebuie să facă firma pe termen lung reprezintă, în sensul cel mai larg, misiunea firmei.

Stabilirea misiunii trebuie să răspundă la următoarele întrebări: Ce? Cum? Pentru cine? De ce?

- Misiunea companiei Maped

„O abordare responsabilă la nivel mondial susținută prin valori puternic afirmate care obține rezultate tangibile și promițătoare.,,

- Proiectarea viitorului;

- Răspuns eficient la cerințele consumatorilor;

- Integrare de procese durabile de dezvoltare

Valori

Definiție

Viziunea unei organizații reprezintă o stare ideală proiectată în viitor și care configurează o posibilă și deziderabilă dezvoltare a organizației respective. Ea presupune o gândire dinamică și capabilă care să evalueze pe termen lung șansele de dezvoltare ale organizației.

- 4 valori Maped:

- Responsabilitatea cetățeniei;

- Respect;

- Antreprenoriat;

- Creativitate și adaptabilitate

Fisiere in arhiva (1):

  • Management.docx